Ex Nicole verkracht haar en bedreigt Peter Gillis met de dood

0

De ex van zijn huidige vriendin Nicole Kremers heeft Peter Gillis met de dood bedreigt. Nicole zelf werd door door de vader van drie van haar vier kinderen de arm uit de kom gedraaid en ook verkracht.

Net als de Meilandjes heeft nu ook Peter Gillis een biografie. Peter Gillis, massa is kassa is geschreven door Mark Koster. Gillis neemt geen blad voorde mond blijkt uit de voorpublicatie die het AD vandaag publiceert. Hij over zijn rotjeugd, vreemdgaan, een bijna-bankroet, depressieve zoon Ruud, de Fiod, geld en zijn over zijn huidige liefde Nicole Kremers, die hij leert hij kennen op de boekingscentrale van zijn bedrijf.  als zij werkt zoekt omdat ze thuis weg wil. Haar toenmalige partner is gewelddadig en slaat haar vaak in elkaar. Met hem heeft zij drie kinderen, met een andere man heeft Kremers nog een kind.


De huidige partner van Gillis wordt tijdens een pauze op de parkeerplaats bij het kantoor in Asten verleidt  door grote baas, Gillis die na een gesprek van een paar minuten tegen haar zegt: ‘Je bent een lekker wijf. We moeten een keer koffie drinken’.

Wat volgt zijn flirterige berichten waar de ex van Kremers achter komt. Met geweld tot gevolg. Kremers in de biografie van Gillis: “,Hij draaide mijn arm bijna uit de kom. Toen hij het hartje wat Peter stuurde zag, heeft hij me tegen een pui geduwd. Toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht.”


Gillis krijgt vervolgens een telefoontje en wordt door Nicole’s ex met de dood bedreigd. Een schreeuw om aandacht meent hij nu. Kremers en haar Spaanse ex hebben drie kinderen met elkaar. Twee via een ivf-behandeling., een omdat Kremers zegt verkracht te zijn terwijl ze sliep. In de voorpublicatie in de krant vraagt auteur Koster zich af hoe geloofwaardig dat verhaal is. Kremers zegt dat hij het niet hoeft te geloven. Gillis daarover: “Ik weet het niet. Het interesseert me niet. Dat is haar leven.”

Ook de liefde tussen Kremers en Gillis komt aan het bod in het boek. Kremers verbaast zich hardop over hoe groot Gillis zich vaak houdt. “Hij heeft een klein hartje, maar durft dat niet te tonen. Toen zijn moeder overleed heb ik hem twee minuten zien huilen. Twee minuten, dat was het.”

Peter Gillis, massa is kassa kost €19.95