Ex Monique wil eerst omgangsregeling op papier: ‘André Hazes jr. ziet zoontje niet meer’

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

Shwobizzdeskundige Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer zegt uit goede bron te hebben vernomen André Hazes jr zijn zoontje André niet meer ziet. Gisteren meldde Coldeweijer al at André Hazes jr. zijn ex-vriendin Monique Westenberg had ontvolgt op Instagram. Een ingewijde laat nu aan Yvonne laten weten dat die Instagram-ontvolging alles behalve onschuldig is: er zou flinke ruzie zijn tussen André en Monique.


De bron is volgens Yvonne dermate betrouwbaar, dat ze een video over het onderwerp heeft gemaakt. “Het is je natuurlijk al opgevallen dat André al een maand zijn zoon niet heeft gepost”, vertelt ze. “Wij weten natuurlijk niet of hij op maandagavond even zijn zoon bezoekt en het niet post, maar ik heb het vermoeden – nou ja, ik weet het wel zeker – dat het drastisch is afgenomen, het contact tussen André en André. Dat vind ik een zeer kwalijke en lelijke ontwikkeling.”

Monique zou ook een omgangsregeling op papier willen laten vastleggen. “Monique heeft van de een op andere dag besloten dat er op dit moment geen omgang plaatsvindt, zonder dat er eerst van alles bij de notaris is vastgelegd. Monique houdt de deur dicht en zegt: eerst wil ik op papier wat we gaan doen met het huis, met de auto, een omgangsregeling.”


Dit valt rauw op André’s dak, aldus Yvonne. “Tot voor kort kwam eigenlijk André wanneer hij zelf wil gewoon binnenvallen bij Monique. Dus eigenlijk zonder al te veel overleg. Wanneer het hem zelf uitkomt, komt hij binnen en ziet hij zijn zoontje.”

André dacht dat het allemaal prima ging, aldus Yvonne. “Hij dacht: ik geef ze geld en een dak boven hun hoofd, alles is prima geregeld, ik ga lekker dertien keer achter elkaar op vakantie en kom binnenvallen wanneer ik wil, want ik betaal toch alles. En ineens is Monique er helemaal klaar mee. Er is schijnbaar zó’n bom ontploft dat er een megaruzie is ontstaan. Mijn spion denkt dat Sarasoel zwanger is of misschien heeft Monique wel een prille nieuwe liefde.”

Yvonne ontwaart een mediarel. “Ik denk dat er wat gaat komen en dat we allemaal onze gordels vast moeten maken. Ik heb er zin in, ik zit er klaar voor. De komende tijd gaat er juice komen en wij zitten er klaar voor.”