Ex-manager van van Rolex beroofde Lil’ Kleine: ‘Hij is geen Toni Montana, maar skinny polder rappertje’

0

(Beeld: Instagram)

Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, mag dan op gewelddadige wijze beroofd van z’n peperdure horloge zijn ex-manager Danielle van Aalderen, heeft geen medelijden met de rapper. : Tof doen met spullen van tientallen duizenden euro’s waar de meeste van zijn volgers geen nagel hebben om aan de reet te krabben en drie hoog achter wonen, dan komt er een moment dat iemand denkt FOCK YOU!”


In een Instagram-story haalt Danielle van Aalderen. Lil Kleine’s ex-manager, flink naar de rapper uit die donderdagavond beroofd  werd na een album-release party van producent Jack Shirak. Toen de rapper zich rond 23:30 naar buiten begaf, werd hij daar naar verluidt opgewacht door drie man. Een van hen hield Lil Kleine onder schot en sloeg hem tegen het hoofd met het wapen. Vervolgens griste het drietal het peperdure horloge van zijn pols.

Van Allderen heeft geen medelijden…. “Even kleine kanttekening, ik vind niet dat iemand beroofd mag worden”, aldus Van Aalderen. “MAAR wanneer je al jaren lang niet nadenkt en mensen al jaren de ogen uitsteekt met tof doen met spullen van tientallen duizenden euro’s waar de meeste van zijn volgers geen nagel hebben om aan de reet te krabben en drie hoog achter wonen, dan komt er een moment dat iemand denkt FOCK YOU!”


Ze vervolgt met: “Is dit dan rechtvaardig? NEE, maar is het slim van Lil’ Kleine om zichzelf te profileren alsof hij Toni Montana is, terwijl eigenlijk is het een skinny polder rappertje. Je komt niet uit de ghetto, wat doe je stoer. Je bent niet onaantastbaar, DUS doe rustig en koester je materialismedrang in stilte. Wanneer je jezelf niet kan verdedigen en niet zo sterk bent, wees slim. Niemand gaat die kogel voor je opvangen, vriend!”

Het is overigens niet de eerste keer dat Danielle van Aalderen zich uitlaat over Lil’ Kleine. Eerder noemde ze de rapper ‘extreem gierig’.