Ex-leider motorclub No Surrender verliest zaak tegen oud-vriendin RACHEL HAZES

0

(Beeld: Instagram Rachel Hazes)

Klaas Otto heeft de door hem aangespannen rechtszaak tegen een oud-werkneemster en ex-vriendin van Rachel Hazes verloren. De ex-leider van motorclub No Surrender stapte naar de rechter nadat Marieke van Beek had beweerd dat de weduwe van André Hazes hem tegen betaling op haar loonlijst had gezet.


Van  Beek beweerde in een getuigenverhoor over een huurgeschil tussen de twee voormalige vriendinnen en zakenpartners dat Hazes in 2016 25.000 euro in een envelop had ontvangen om Otto in 2016 een half jaar op de loonlijst van haar bedrijf te zetten. Van Beek noemde de ex-leider van motorclub No Surrender iemand met een “niet zo zuiver verleden”.

Rachel Hazes ontkende dat sprak Otto startte een kort geding.  Otto kreeg ongelijk omdat Van Beek haar uitspraak deed tijdens een getuigenverhoor, en niet op eigen initiatief of publiekelijk, maar ter onderbouwing van haar verweer in het huurgeschil met Rachel Hazes.


De rechter oordeelde ook dat van reputatieschade geen sprake, omdat imago van Otto door zijn criminele verleden niet brandschoon is. Otto werd veroordeeld tot het betalen van de proceskosten van bijna 1.400 euro.

Rachel Hazes had in 2022 kort een relatie met Otto. Van Beek werkte tot 1 maart 2020 als officemanager en persoonlijk assistent bij Melvin Produkties, het productiebedrijf van Hazes. Na Van Beeks vertrek raakten de voormalige vriendinnen verwikkeld in meerdere conflicten, waaronder over achterstallige huur die Van Beek Hazes verschuldigd zou zijn.