Ex Ivana Trump: ‘Donald is geen goede verliezer, hij geeft strijd niet zomaar op’

0

Ivana en Donald Trump in 2005

Ivana Trump, de eerste vrouw van de Amerikaanse president Donald Trump, is haar ex ‘geen goede verliezer’ en hoopt ze vooral ‘dat dit zo snel mogelijk voorbij is omwille van hun drie kinderen Donald Jr., Ivanka en Eric’.


“Ik ben er helemaal klaar mee. Dit moet tot een einde komen, linksom of rechtsom, het interesseert me niet. Maar Donald is geen goede verliezer, dus hij zal deze strijd niet zomaar willen opgeven,” aldus Ivana tegen People.

“Het is als moeder zwaar om te zien waar onze kinderen nu doorheen gaan. Ik wil dat ze gewoon hun leven kunnen leiden. Niet in Washington DC, maar gewoon thuis in New York waar ze geboren en getogen zijn. Of waar ze dan ook willen leven, het maakt mij niet uit. Als ze maar gelukkig zijn en verlost worden uit deze situatie.”


Over de toekomst van haar ex is Ivana ook duidelijk. “Hij heeft geen andere keuze dan zijn verlies te erkennen. Dan kan hij daarna lekker elke dag gaan golfen. Ik denk dat dat voor iedereen het beste is. Genoeg is genoeg.”

De scheiding van de Trumps ging destijds niet zonder slag of stoot. Uiteindelijk kwam Ivana tot een vergelijk  met haar ex-man. het leverde haar naast miljoenen dollars ook een penthouse in New York, een buitenhuis in Connecticut en het gebruik van Trumps huis in Mar-a-Lago op. Het stel was van 1977 tot 1992 getrouwd.