Pagina titel ...

BIZAR – Ex-geliefden nemen het tegen elkaar op in De Slimste Mens

0Twee kandidaten in de uitzending van de Slimste Mens van dinsdagavond bleken ex-geliefden. Sportjournalist Milan van Dongen en cabaretier Lisa Loeb vertelden in de uitzending dat ze een tijdje een relatie met elkaar hebben gehad.

De relatie dateerde van 10 jaar geleden, maar er ontstond direct weer discussie. Volgens Lisa duurde de relatie een half jaartje, maar Milan dacht dat het toch echt wel langer was. “Oh jee, daar begint het al”, zo grapte politica Caroline van der Plas, die tussen de twee in zat.

Presentator Philip Freriks vond het allemaal wel grappig. “Ja is het een fijn weerzien? Hebben jullie elkaar nog eens gezien?” vroeg hij. Wat bleek: de twee hebben door de jaren heen nog regelmatig koffie met elkaar gedronken en Milan gaat nog wel eens naar een optreden van Lisa.

Op de vraag wie het heeft uitgemaakt zie Lisa snel “Milan! Ja, ja, ja. Nooit overheen gekomen natuurlijk”, zo lachte ze. Volgens Lisa was de breuk pijnlijk. Wel keek trots terug op haar destijds geslaagde versierpoging waarbij ze Milan vergeleek met tennisser Roger Federer. “Roger Federer is een van mijn grote helden, dus ik was meteen verkocht”, aldus Milan.

Aan het einde van de uitzending vond er alsnog een break-up plaats, want hoewel Lisa de slimste van de dag was, moest Milan het opnemen tegen de politicus. Hij verloor.

Lees verder op Boulevard.nl: BIZAR - Ex-geliefden nemen het tegen elkaar op in De Slimste Mens-

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();