Ex-geliefden JUTTA LEERDAM en KOEN VERWEIJ hebben samen nog schuld van ACHT TON

0

(Beeld: Instagram)

Jutta Leerdam mag dan na vijf jaar een eind gemaakt hebben aan haar relatie met Koen Verweij, de twee zijn niet nog van elkaar af. Samen hebben ze namelijk een schuld van acht ton…


Kort voor de breuk kochten Jutta en Koen voor 656.000 euro een vrijstaande villa gekocht op loopafstand van het ijsstadion Thialf in Heerenveen. Volgens de site bekendeburen lieten ze er een hypotheek op vestigen van 800.000 euro. Nu de relatie over is moet een van de twee de ander uitkopen of de villa moet verkocht worden.

Directe aanleiding tot de verrassende breuk lijkt berichtgeving over Koen Verweij (31) die werd gespot in een Haarlemse nachtclub met een andere vrouw dan zijn partner Jutta Leerdam (23). Volgens de spionnen van juicequeen Yvonne Coldeweijer waren Koen en de andere dame aan het tongzoenen!


Een van de spionnen van Coldeweijer meldde haar: “Hij was in club XO in Haarlem en heeft de hele avond om Jessica, een meisje uit Urk, gehangen. Ook hebben ze uitgebreid in de club staan zoenen en hebben tientallen mensen dit mogen aanschouwen.”

Op het huis rust nog hypotheek van acht ton

Ook deelt Coldeweijer een screenshot waarop ze die Jessica via Instagram vraagt of ze met Koen Verweij zoende in Club XO. Het antwoord van Jessica? Apengezichtjes en het icoontje 🤫​ (‘mondje dicht’). Coldewijer ook met de betreffende nachtclub om te horen of Verweij daar was. “Ook barpersoneel van club XO heeft dit zojuist aan mij bevestigd.” Ook plaatst ze een foto met daarop Verweij en de dame in kwestie.

Coldeweijer schrijft dat ze al tijdens de Winterspelen, in februari 2022, meldingen kreeg over de scheve schaats van Verweij. De voormalig wereldkampioen allround verdient volgens haar een “gouden medaille” voor “most horrible cheater van Nederland”. Ze plaatste het verhaal toen niet omdat Jutta Leerdam nog moest schaatsen bij die Winterspelen.