Ex Femke Louise haalt keihard uit: ‘Corona ging bij haar alleen om de extra views die ze zou krijgen’

0

De ex van Femke Louise, Trè Samuels, haalt keihard uit naar de vrouw die tot vorige week zijn geliefde was. Hij zegt dat Femke corona slechts heeft aangegrepen voor extra views. Trè vindt het ongepast dat als er mensen doodgaan aan het coronavirus,  anderen -lees ex Femke- er in zijn ogen niet ‘serieus’ mee omgaan.

Trè Samuels tegen Shownieuws over het moment dat de relatie op de klippen begon te lopen: “De problemen begonnen toen ze dat bericht over corona (#ikdoenietmeermee, red.) online zette. Ze werd ervoor gevraagd door Bizzey. Het ging waarschijnlijk vooral om de views, en daar heb ik geen respect voor. het botste met mijn normen en respect voor zulke situaties.”


Zijn management zei hem echter dat hij het zich niet te persoonlijk moest aantrekken, omdat ze de situatie ook weer om zouden kunnen gooien. “En dat hebben we gedaan. We hebben ervoor gezorgd dat ze mediatraining kreeg voor de tv-shows. Daarna hebben we haar ook nog in contact gebracht met Gommers. Mijn manager sprak hem elke dag en ze maakten samen plannen over hoe ze konden helpen. Zij vond het juist een goed idee om met de dokter af te spreken. Dus ze in niet onder druk gezet. Het was niet alsof mijn team zei: je moet dit doen”, verklaart hij.

Hij vindt het dan ook niet terecht dat zijn inmiddels ex beweert dat zijn team het niet goed met haar voor zou hebben gehad. “Nee, dat is gewoon absoluut niet het geval. Ik voel nog steeds niets anders dan liefde en respect voor haar. Het liep gewoon niet zoals ik had gehoopt. Het is wat het is. We waren te verschillend en dit was te groot voor mij om me overheen te zetten.”


Allemaal redenen voor rapper Trè Samuels een eind aan de relatie te maken. “Het liep niet zoals ik gehoopt had, maar het is zoals het is. Ik denk dat we bepaalde dingen gewoon niet hetzelfde zien. We hebben verschillen en die waren te groot om me over heen te zetten.”