Ex Eugène sleept Connie Witteman voor de rechter: ‘Het is treiteren en pesten’

0

Connie Witteman liet dan wel beslag leggen op de Rotterdamse pandjes die zij ooit kocht met haar
ex-verloofde, maar die Eugène van Dun laat het er niet bij zitten. Half september staan de voormalig geliefden voor de Amsterdamse rechter. “Haar klakkeloze beslagleggingen op mijn onroerend goed, voor 2,5 miljoen, was waanzin. Connie maakt misbruik van de media om mij persoonlijk en zakelijk te schaden. Het is treiteren en pesten!”

Op 25 juli jl. kondigde Connie Witteman (69) vanuit het niets een sociale mediastop aan. Aan
haar fans liet ze weten: “Lieve, lieve insta- vrienden, ik ga er een paar weken tussenuit.
Ik ben ook maar een mens, meer ben ik niet… Een vrouw net als alle anderen met vreugde en verdriet. Ik probeer zoveel mogelijk te geven en ook ik maak fouten in mijn leven. Want hoe je echt ‘alles’ goed moet doen, tja dat Staat nergens beschreven… Ik bedank al mijn lieve insta-vrienden voor al jullie lieve berichten en wens jullie een heerlijke zomer. Tijd voor jezelf nemen, dat is gezond. Je kunt van iedereen weglopen, behalve van jezelf. Je kan de golven niet stoppen, maar je kan wel leren surfen”, sloot Connie haar voorlopige afscheidsbericht af.


Uiteindelijk duurde haar zomerstop slechts 4 weekjes. Connie is terug en kan bijna direct naar de rechtbank. Haar ex- verloofde, Eugène van Dun, is namelijk helemaal klaar met haar.

De twee voeren al maanden een felle strijd met als inzet geld. Veel geld. toen de liefde er nog was kochten ze samen onroerend goed, maar na de breuk werden ze het maar niet eens over de verdeling van de panden en het geld. Nu zegt Eugène van Dun in Party: “Met Connie sta ik 15 september weer voor de rechter. Dit keer heb ik haar voor de rechtbank gedaagd. De inzet is een voorschot op de totale
overbedeling. Ook Connie is aanzienlijk overbedeeld en dus moet zij mij betalen. Dat is dus heel iets anders dan zij in de media heeft beweerd. Haar klakkeloze beslagleggingen op mijn onroerend goed, voor 2,5 miljoen, was waanzin. Connie maakt misbruik van de media om mij persoonlijk en zakelijk te schaden. Het is treiteren en pesten! Maar ik geloof heilig in het gezegde: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. En die waarheid zal boven water komen!”