Ex ARJEN LUBUACH, JANINIE ABBRING, smoorverliefd op presentator Nieuwsuur Jeroen Wollaars

0

(Beeld: Twitter)

De avondshow met Arjen Lubach-eindredactrice en ook jarenlang de geliefde van Lubach, Janine Abbring, en Nieuwsuur-anchor Jeroen Wollaars zijn Hilversums laatste liefdespaar. Dat bleek vrijdagavond op de rode loper van het Boekenbal in Amsterdam.


‘Het thema van het Boekenbal is ‘de liefde’ en dat komt in ons geval toevallig heel goed uit’, schrijft Abbring op Twitter bij een foto waarop Wollaars haar kust. De 44-jarige Jeroen Wollaars stuurde de twee jaar oudere Abbring in december een berichtje na een uitzending van haar programma Wintergasten om haar te complimenteren. De twee raakten online in gesprek en toen Jeroen Wollaars te gast was in een proefuitzending van De avondshow met Arjen Lubach, waar Abbring eindredacteur is, sloeg de vonk over.

Janine had aan het begin van de eeuw een relatie met Arjen Lubach. Wollaars was eerder getrouwd, maar die relatie strandde toen hij correspondent voor de NOS was in Duitsland. “Het plan was om samen in Berlijn te gaan wonen, maar dat gebeurde niet, en toen gingen we uit elkaar. De redenen ga ik je verder niet vertellen. Mensen scheiden wel eens,” zei hij later daarover.


Dat Abbring en Wollaars onder een dak gaan wonen in de toekomst lijkt uitgesloten. “Ik heb nog nooit samengewoond, nooit die behoefte gehad,” zei Abbring eerder.