Ex Andre Hazes, Monique Westenberg, prijst halfnaakt terrasspecial aan

0

Monique Westenberg, die door Andre Hazes een maand nadat hij haar ten huwelijk vroeg aan de kant werd geschoven ten faveure van Sarah van Soelen, prijs op een bijzondere manier de terrassepcial van blad Talkies aan. Dat doet ze namelijk halfnaakt.

Talkies Magazine, het tijdschrift waar Monique voor poseert, plaatst de foto op hun Instagrampagina met als begeleidende tekst: “We waren het er op de redactie unaniem over eens dat ons covermodel Monique Westenberg een podium verdient. Nadat we tevens de primeur hadden van een cover met ex André en haarzelf in december 2020 werd Westenberg ten huwelijk gevraagd door de volkszanger en niet veel later lazen we allemaal over de breuk en een nieuwe relatie van zijn kant. Onze interesse in deze bijzondere vrouw was al jaren geleden gewekt en nu willen we juist haar kracht en doorzettingsvermogen vieren door haar dit podium te bieden. Exclusief voor Talkies ging Monique akkoord met een covershoot en bijzonder mooi gesprek over groei, valkuilen en herinneringen. Check het in de nieuwe Talkies Terras Special.”


Onder het bericht regent het complimenten waaronder: ‘Powervrouw’ en ‘Wat ben je prachtig en krachtig Monique.”

In de reguliere Talkies sprak Monique Westenberg ook voor het eerst na de definitieve breuk met André Hazes. Zo vertelde ze in vorige relaties fysiek en mentaal mishandeld te zijn geweest.


“Ik wil echt even benadrukken dat dit interview over mij gaat, want ik vind het heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven”, aldus Monique. In het openhartig gesprek met Talkies Magazine, lucht Monique Westenberg wel haar hart en vertelt ze onder meer dat ze in een relatie voor Andre Hazes lichamelijk en geestelijk te zijn mishandeld. Daarnaast vertelt ze openhartig dat ze langzaam weer opklimt. “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”

Ze spreekt ook over de niet eerder gekende gevoelens die ze had tijdens haar relatie met André. “De liefde die ik in mijn relatie met André kende, had ik daarvoor nog nooit gehad, in die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden.” Monique zegt ook dat ze nu na de breuk niet openstaat voor een nieuwe liefde in haar leven en geen type te zijn voor onenightstands.

André heeft sinds maart opnieuw de liefde gevonden bij Sarah van Soelen (25). Het koppel deelt veel innige foto’s op sociale media. Volgens André verloopt het contact met Monique heel goed. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”