Pagina titel ...

Nu Jos Brech veroordeeld is: Ewout Genemans komt met een documentaire achter de scherm bij onderzoek Nicky Verstappen

0

Politie en justitie hebben tv-producent en presentator Ewout Genemans vanaf 2018 achter de schermen laten meekijken met het rechercheteam dat onderzoek deed naar de dood van Nicky Verstappen in 1998. De documentaire ‘De zaak Nicky Verstappen: achter de schermen bij het politieonderzoek’wordt nu uitgezonden op tv omdat Jos Brech vorige week werd veroordeeld door de rechtbank Limburg. Was hij vrijgesproken dan zou de docu niet worden uitgezonden.Genemans is al drie jaar geleden begonnen met het volgen van de zaak, op het moment dat het grootschalig DNA-onderzoek startte. In de documentaire zoomt hij in op de menselijke kant van het onderzoek; wat drijft de rechercheurs en de Officieren van Justitie om aan dit omvangrijke onderzoek te werken?

Jij kreeg toestemming om belangrijke momenten tijdens het onderzoek te mogen filmen. “De zaak Nicky Verstappen is een heftige zaak, waarbij de ouders al jaren wachten op antwoorden. Ik heb de unieke kans gekregen om de afgelopen jaren de rechercheurs en Officieren van Justitie te volgen in dit intrigerende onderzoek. Zij werken iedere dag weer gedreven aan deze zaak”, aldus Genemans.

Lees verder onder advertentie

Naast de politie en het Openbaar Ministerie verlenen de ouders van Nicky Verstappen en Peter R. de Vries hun medewerking aan de documentaire. In een eerder stadium is ook de verdachte en zijn advocaat ingelicht over de documentaire die in de maak is.

Lees verder op Boulevard.nl: Nu Jos Brech veroordeeld is: Ewout Genemans komt met een documentaire achter de scherm bij onderzoek Nicky Verstappen


Steun HollywoodHuizen: Koop via onze partnerlinks bij Bol.com en Amazon

 

-

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();