BINNENKIJKEN – Hoogbejaard echtpaar helpt EDWIN EVERS eindelijk (met met verlies) van zijn Hilversums van een miljoen af

0
Na anderhalf jaar is Edwin Evers door een bejaard echtpaar verlost van  zijn luxe appartement in Hilversum in Residence Parchove. Bij de verkoop moest Evers wel water bij de wijn doen wat resulteerde in een verlies van 120.000 euro op de woning die hij in 2005 kocht voor 1,1 miljoen.

Op 1 januari 2019 was het gedaan met Evers Staat Op, de radioshow die sinds 17 april 2000 elke werkdag tussen 6 en 10 uur ’s ochtends op Radio 538 te horen was met Evers achter de microfoon. s. Evers die op bijna twee uur rijden van de Hilversumse studio, in Hardenberg, woonde kocht in 2005 daarom een pied-à-terre in de radiostad om dichter bij zijn werk te wonen. Vlak voor zijn vertrek, in september 2018, zette hij het appartement te koop voor ruim €1 miljoen te koop. Alleen de kopers stonden dus tot voor kort dus niet bepaald in de rij.


‘Zeer exclusief villa parterre appartement met een schitterend woonoppervlakte van ruim 230 m² waarvan een woonkamer van ca. 110 m², een riant zonneterras van ca. 65 m² en een inpandige ondergrondse privé-garage voor 2 auto’s met berging’, zo omschreef sterrenmakelaar Jacques Walch het optrekje van Evers.

Het appartement is bijzonder fraai afgewerkt, zeer goed geïsoleerd en voorzien van alle denkbare luxe, zoals: Philip Starck sanitair, frans eiken vloeren, luxe vaste kasten, een zeer hoogwaardig beveiligingssysteem en rondom elektrische zonwering. Het gebouw, uitgevoerd in typische dertiger jaren architectuur, is o.a. voorzien van een warmteterugwininstallatie, een liftinstallatie (ook vanuit de garage), vorstbeveiliging in de afrit naar de garage, een beregeningsinstallatie met bron en video-intercom. Edwin heeft natuurlijk ook een eigen studiootje in het appartement.


Klein detail: de servicekosten bedroegen circa: €700,- per maand.

Evers was bijna negentien jaar te horen op 538. Hij liet bij zijn vertrek weten dat hij zich na wil herbezinnen en nadenken over de toekomst. Dat doet hij nog altijd.