BINNENKIJKEN bij EVA LONGORIA die voor $13 MILJOEN af wil van het huis dat zij twee jaar geleden van TOM CRUISE kocht

0
Eva Longoria verkoopt haar huis in Hollywood Hills West, dat zij twee jaar geleden kocht van Tom Cruise voor €11.5 miljoen. Ze heeft te koop gezet voor $ 14 miljoen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ EVA?

Het huis dat Actrice-regisseur-producent Eva Longoria nu verkoopt was voorheen eigendom van Star Cruise-ster Tom Cruise.


Het twee verdiepingen tellende hoofdhuis in Europese stijl ligt op een heuvel op een stuk grond van meer dan 10.000 m2. Glazen wanden maken dat je vanuit de woonkamer over de stad uitkijkt. Die woonkamer, met open haard, heeft een gewelfd plafond. Er is een Italiaans-boerderij geïnspireerde keuken met een eiken vloer. Het huis telt drie slaapkamers, die allemaal een eigen badkamer hebben.

Ook is er een vrijstaande gastenverblijf met leien dak. Dat heeft een eigen keuken, vier slaapkamers en vier badkamers. Buiten een terras, een lagune-stijl zwembad, een spa en een waterval.


Nadat Cruise het pand in 2015 voor $ 11,4 miljoen had verkocht, onthulde Longoria in een interview dat zij de koper was.