Eva Jinek is zwanger (maar weet ze dat zelf ook?)

0

Heeft de terugkeer op de late vanavond van Humberto Tan iets te maken met de zwangerschap van  Eva Jinek?

Het gerucht dat Eva Jniek zanger zou zijn van haar tweede kind werd gevoed door tv-kenner Rob Goossens. Hij zei in RTL Boulevard: “Het is ook fijn om een presentator achter de hand te houden als er iets zou gebeuren met een van de anderen. Misschien dat ze iets weten wat wij nog niet weten”, meldde hij.


Reden voor presentatrice Bridget Maasland het zwangerschapsvuurtje nog even op te stoken. “Oh, waar doel je op? Iets bij een vrouw? Nou, uhum, we moeten door, want we hebben helemaal geen tijd meer. Dankjewel, Rob!”  En dus werd Jinek zwanger verklaard zonder dat het woord zwanger viel. Jinek extra vroeg terug op tv

Wat de geruchten dat Jinek zanger zou zijn voedt is dat zij op 4 januari het stokje alweer overneemt van Beau van Erven Dorens op de late avond, terwijl Beau nog maar twee, van de gebruikelijke, drie maanden te zien is geweest.


RTL liet eerder deze week weten dat Beau van Erven Dorens in de lente weer terugkeert op de late avond en de teruggekeerde Humberto de hele zomer voor zijn rekening gaat nemen. Eva keert pas weer in september terug op de late avond van RTL 4.  Alle tijd dus voor een bevalling…

Bij  de geboorte van zoon Pax in september 2018 presenteerde Jinek tot vlak voor haar bevalling nog haar late night-hsow. Op Nieuwjaarsdag 2019 keerde moeder Eva terug op de buis. “We hebben afgesproken dat Dexter, die freelancer is, de eerste vier maanden thuisblijft”, liet ze toen weten.

De terugkeer van Humberto Tan, hij presenteerde 2013 tot 2018 de talkshow o de late avond bij RTL, mag opmerkelijk genoemd worden. Hij vertrok nadat zijn affaire met Dionne Stax was uitgelekt en zijn kijkcijfers naar beneden vlogen. Bij RTL denkt men blijkbaar dat de kijker Tan die misstap heeft vergeven.

De ‘zwangere’ Eva Jinek laat in het persbericht weten: “Fantastisch dat Humberto er ook bij komt! Met zijn jarenlange ervaring en charme is hij de perfecte toevoeging aan ons team. En dat hij de personality heeft die bij een echte late night talkshow hoort, heeft hij natuurlijk allang bewezen. Ik ben heel blij dat hij ja heeft gezegd!”

En Beau van Erven Dorens: “Fijn om Humberto erbij te hebben! Hij is een sfeermaker met een enorme ervaring. Hij heeft de talkshow jaren terug opnieuw uitgevonden bij RTL 4 en kent het klappen van de zweep.”