‘EVA JINEK deelde bed met BAUDET (en Thierry chanteert haar daarmee)’

0

Eva Jinek – Foto: RTL/William Rutten)

Eva Jinek en Thierry Baudet hebben met elkaar het bed gedeeld. De liefde tussen de presentatrice en de voorman van Forum voor de Democratie begon onder de ogen van presentatrice Sophie Hilbrand en haar gasten Myrthe Hilkens, Olaf Koens en Özcan Akyol tijdens een  tv-reis naar Sicilië. Baudet zou Jinek inmiddels chanteren met het liefdesavontuur.


In de dagen voor de tv-reis naar Sicilië maakten Eva Jinek en Freek Vonk een einde aan hun relatie. Eva Jinek is dus single als ze in mei 2015, met Sophie Hilbrand, Thierry Baudet, Myrthe Hilkens, Olaf Koens en Özcan Akyol naar Sicilië vertrek voor een special over de vele vluchtelingen die per boot op het eiland aankomen.

Het liefdesavontuur van Jinek en Baudet wordt onthuld door cabaretier Martijn Koning, die meent dat de seks tussen de twee maakt dat Jinek Baudet en zijn Forum voor Democatie nog altijd een warm hart toedraagt. Het kan volgens Martijn Koning niet anders dan dat er op die reis meer is gebeurd tussen Eva en Thierry.


“Ik snap niet waarom zij steeds dat Forum blijven verdedigen. F°ck die hele Jinek. Ik denk dat Eva Jinek met Thierry Baudet naar bed is geweest. Dat is wat ik denk en dat meen ik serieus”, zegt hij in zijn podcast De Knorrepodcast. “Zij zijn toen een keer op excursie geweest voor Jeroen Pauw. Daar waren ook verschillende columnisten bij. Het was in 2015 en ze zijn naar Italië geweest om het vluchtelingenprobleem te zien.”

Voor Martijn is het bedavontuur de verklaring waarom Eva Jinek het Forum van Baudet in haar talkshow een podium blijft geven.  “Jinek begint me toch echt een beetje in het verkeerde keelgat te knallen en dat meen ik serieus. Ik was nog best wel een soort van liefdevol over haar, ondanks alles wat er gebeurd is, maar je kunt je toch ook wel als een iets minder dom wijf opstellen?”

“Er is een soort grens, denk ik. Als je als Jinek zo lang dat extreemrechts steeds een podium blijft geven – of het nou aan de hand van zogenaamd grappige filmpjes is of Jaïr die een leuk interview heeft met Baudet of een andere griezel – dan gaat dat op een gegeven moment een grens bereiken.”

Martijn Koning suggereert in zijn podcast ook dat Eva misschien wel gechanteerd wordt door Thierry. “Dat kan niet anders. Wat moet het anders zijn? Ik heb er echt over nagedacht en ik ben tot die conclusie gekomen. Het is best een vreemd verhaal. (…) Hij heeft iets tegen haar.”

De cabaretier en Jinek hebben overigens ook een verleden. Nadat Martijn Koning Baudet roastte in een uitzending van Jinek liep Baudet nog tijdens die uitzending weg. Jinek beweerde niet te hebben geweten wat de cabaretier ging zeggen. Sindsdien wordt De Koning, tot dan een min of meer vaste gast bij Jinek, niet meer uitgenodigd.  “Ik denk dat het anders niet logisch is. Waarom zouden ze die gast anders zo blijven beschermen? Het slaat helemaal nergens op. Het is een totale aan de coke verslaafde gek.”UPDATE: Martijns opmerkingen over Jinek en Baudet leidde tot een stortvloed aan negatieve reacties. Martijn gaat nu door het stof en biedt zijn excuses aan. Martijn in een tweet: “Lieve mensen, en niet lieve, ik heb een tijdje geleden in de Knorrepodcast iets gezegd wat mijn vrienden van Mediacourant op hebben gepikt over Eva/Thierry en dat knip ik er zsm uit. Onthoud wel even dat de Knorrepodcast een comedypodcast is he 😉 Desalniettemin: excuses!”