Pagina titel ...
donderdag, augustus 6
UITSTEL VAN EXECUTIE! Rechter geeft ESTELLE CRUIJFF (42) nog even de tijd om 160.000 euro op te hoesten

0
Uitstel van executie voor Estelle Cruijf! De Amsterdamse rechtbank heeft haar nog tot zeker 26 augustus de tijd gegeven de 160.000 euro aan achterstallige hypotheek op te hoesten die zij schuldig is aan de steenrijke, Amsterdamse, zakenman Parson. Om aan haar verplichtingen te voldoen heeft probeert Estelle nu haar appartement op Ibiza te verkopen!

Het appartement, dicht bij de jachthaven op Ibiza, dat Estelle nu probeert te verkopen om de schuld op haar appartement aan het Amsterdamse Vondelpark te voldoen was het haar toegewezen deel van de echtelijke boedel na haar scheiding van Ruud Gullit.

(Lees verder na de advertentie)

Afgelopen mei werd al beslag gelegd op het miljoenenpand van Estelle Cruijff (41) in het chique Amsterdam-Zuid door ex-vriend, de steenrijke zakenman Jacques Parson. De rechtbank bepaalde eerder dat Estelle Cruijff tot 15 juli in haar luxe-appartement aan het Amsterdamse Vondelpark mocht blijven wonen om te proberen met haar schuldeiser Jacques Parson, die €160.000 aan achterstallige hypotheek eist, het geschil op te lossen. In eerste instantie zou de rechter op 20 mei uitspraak doen, maar een eventueel vonnis werd tot 15 juli uitgesteld.

Het vonnis

Ruim twee jaar geleden trok Estelle tijdelijk in in het huis van Parson. Dat beviel blijkbaar zo goed dat zij zijn appartement in het chique pand kocht voor 1.2 miljoen. Geld dat zij leende van diezelfde vriend/zakenman Parson. Maar Estelle vergat haar lening terug te betalen, dus stapte Parsons naar de rechter om de tot dan al tot 160.000 euro opgelopen terugbetalingen te vorderen.

Die rechter wees de vordering van Jacques toe wat maakte dat Estelle dreigde uit haar appartement gezet te worden, want met het toewijzen van het conservatoir beslag door de rechtbank mocht Estelle op straat worden gezet. Volgens de advocaat van Estelle, zo zei hij tegen SBS Shownieuws, zou het zo’n vaart niet lopen. “Wel kan ik u melden dat er op dit moment wordt getracht om tot een minnelijke regeling te komen. In ieder geval is het beeld dat mogelijk zou kunnen ontstaan dat mevrouw Cruijff haar verplichtingen jegens de crediteur niet nakomt, volkomen onjuist.” Bijzonder, want de rechter dacht daar toch anders over.

Tijdens de meest recente zitting van 15 juli kreeg Estelle andermaal uitstel van executie. Parsons advocaat Stan de Kanter vertelt deze week in Story: ‘De zitting van 26 augustus zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw aangehouden worden. Ik verwacht dat medio oktober opnieuw beslist zal worden wanneer de zitting plaatsvindt. Dat komt door corona. Er is gewoon niet eerder plek in de rechtbank. Er vinden mondjesmaat weer zittingen plaats op de rechtbank, maar er is natuurlijk een enorme achterstand. Vandaar dat wij achteraan moeten sluiten. Voorlopig gebeurt er niets.’ Hoewel er achter de schermen dus nog altijd aan een oplossing gewerkt wordt, wil mr. De Kanter de details daarvan niet bekendmaken. ‘We zijn ermee bezig.’

Dat ‘bezig zijn’ gaat dan blijkbaar grotendeels buiten Estelle om, want die viert al wekenlang vakantie op het jetseteiland Ibiza. Zo is Estelle feestend te zien in filmpjes van de daar eveneens feestende Jaimie Vaes, de vriendin van rapper Lil’ Kleine, en ook zelf plaatst Estelle filmpjes en foto’s van haar plezierig verblijf daar.

Als Estelle Cruijff vier jaar geleden van de rechter de alimentatie toegewezen gekregen die zij wilde van ex Ruud Gullit, een maandelijkse toelage van circa 21.000 euro, dan was er niets aan de hand geweest en had Estelle de aflossing en rente op haar appartement van 1.2 miljoen in Amsterdam-Zuid makkelijk kunnen betalen. Maar helaas voor Estelle besloot de rechter in hoger beroep de blondine slechts €42.000 euro per jaar (3500 euro per maand) toe te kennen. En met dat bedrag wordt het al een stuk moeilijker, of zelfs onmogelijk, om een woning van 1.2 miljoen te kopen. Geen bank die je het geld zal lenen op basis van een inkomen van een (bruto)inkomen van €3500.

Jacques Parson wil zijn geld terug

Dus is Estelle nog tot zeker tot eind augustus en waarschijnlijk zelfs tot eind oktober de trotse eigenaar van het appartement dat op een steenworp ligt van de door haar zo frequent bezochte PC Hooftstraat. Een driekamerappartement, met luxe keuken, dat een woonoppervlakte van 92 vierkante meter heeft. De woonkamer heeft een plafondhoogte van meer dan 3 meter en heeft openslaande deuren naar een Frans balkon met weids zicht over het Vondelpark. Aan de achterzijde zijn twee courante slaapkamers met beide een toegangsdeur naar het brede balkon op het zuiden. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Estelle Cruijff trouwde in 2000 met voetballer Ruud Gullit. Ze kregen een dochter en een zoon. In 2012 liep het huwelijk op de klippen. Na de breuk had Cruijff een kortstondige, maar veelbesproken, relatie met kickbokser Badr Hari. Daarna verschenen er nog verschillende mannen in haar leven, maar nooit voor lang.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0