Estelle en Lil Kleine steken vanuit zonnig Dubai middelvinger op naar Nederland in lockdown

0

Estelle Cruijff en Lil’ Kleine steken hun middelvinger op vanaf de rand van hun zwembad in zonnig Dubai naar Nederland in lockdown. Estelle, die op het punt staat uit haar appartement aan de rand van het Vondelpark te worden gezet wegens een forse hypotheekschuld, zou op kosten van de rapper vakantie vieren in het oliestaatje.

Estelle Cruijff viert vakantie in Dubai met Lil’ Kleine en ‘zijn vriendin Jaimie Vaes. Het ‘blijf zoveel mogelijk thuis’ van premier Rutte is duidelijk niet aan het gezelschap besteed. En wie daar kritiek op heeft krijgt nu dus van Eselle en Lil’Kleine de middelvinger.


‘Kleine bedankt! Kleine bedankt! Kleine Kleine bedankt!!” is er te lezen in de Stories op Estelle haar Instagram. Woorden die vergezeld gaan van de foto waarop de twee, lachend naar de camera, hun middelvinger opsteken.

Estelle heeft ook nog een boodschap voor een Nederlandse krant. “Zielige krant geworden @telegraafnl. Kun je beter de Donald Duck gaan lezen”, aldus de ex-voetbalvrouw.


In die ‘zielige krant’ schreef Evert Santegoeds vanmorgen op zijn pagina Prive een verhaal dat begon met: Het lijkt erop dat ESTELLE CRUIJFF (42) de komende weken nog volop van haar appartement aan het Vondelpark wil genieten… Zij zal daar in quarantaine moeten, wanneer zij is teruggekeerd van haar onverwachte en luxe nieuwjaarsvakantie in Dubai. De socialite was daar met niemand minder dan LIL’ KLEINE (26), die vrijwel zeker ook een groot deel van haar vakantiegeld voor zijn rekening moet hebben genomen.

Woorden die blijkbaar niet werden gewaardeerd door Estelle en Lil’ Kleine.