Estelle Cruijff zoekt een monogame lover, maar weet een ding heel zeker: ‘Alle mannen gaan vreemd’

0

Estelle Cruijff wil best een nieuwe lover, maar van die man eist ze dat hij monogaam is. En daar zit het probleem, want volgens de ex van o.a. Ruud Gullit en Badr Hari gaan alle mannen gaan vreemd. Van alle mannen die ze kent, en dat zijn er heel wat, kent Estelle er misschien twee die niet vreemdgaan.

Het liefdesleven van Estelle is de afgelopen jaren zeker niet over rozen gegaan. Nadat ze door een pijnlijke scheiding ging met Ruud Gullit, liep ook haar relatie met Badr Hari op de klippen. En dan waren er nog tal van relaties voor even. Het maakt dat Estelle nu zegt dat ze best een vriend wil, maar stelt als eis dat hij niet vreemdgaat.


“Het kan wel, maar als ik zo om me heen kijk, komt het weinig voor”, vertelt Estelle uit in de podcast van Kaj Gorgels. Volgens haar zijn de mannen in de loop der jaren veranderd. “Het zijn niet meer de mannen van vroeger, die de deur voor je openhouden en je stoel aanschuiven. Ik ken er misschien twee die niet vreemdgaan.”

Estelle Cruijff denkt dan ook dat het nog een hele tour zal zijn om een man te vinden die de monogamie aanhangt, zoals zijzelf doet. “Ik ben heel trouw in een relatie.” Maar al haar exen kon Estelle niet overtuigen dat monogamie toch het beste is binnen een relatie. “Dat is mij niet gelukt, dat mag duidelijk zijn.”