Estavana Polman deelt unieke familiefoto: ‘Rafael en Damian net een tweeling’

0

(Beeld: Instagram)

Samen met de kleine Jesslynn (3) en Rafaels zoon Damián poseren  Estavana Polman (28) en Rafael van der Vaart (37) op het balkon voor een  vrolijke familiefoto in de sneeuw. En dan valt het op  hoeveel Damián op Rafael gaat lijken.


Sinds afgelopen zomer woont Damián ook in Denemarken wonen, bij zijn vader en Estavana, om zijn voetbaldroom waar te maken bij de Deense voetbalclub Ebsjberg. Papa Rafael vertelde eerder openhartig in het AD over zijn gezinsleven in Denemarken. Hij voelt zich er helemaal thuis. “Ik kan hier ook gewoon over straat. Niemand herkent me, op een paar Duitsers die op vakantie zijn na misschien”, stelt hij. “Het is ook wel lekker eens geen petje op te hoeven en met Estavana naar de bios te kunnen.”

En hoewel het even aanpassen is zo met z’n vieren, vindt Estavana het geweldig dat Damián nu bij hen woont. ‘We hebben het super goed samen, hij doet het fantastisch!’, vertelde ze voor de camera bij Shownieuws. En zo zijn broer en (half)zus ook weer herenigd. Maar dat gaat niet altijd over rozen. ‘De kleine is lekker af en toe een terrorist tegen hem, hoort erbij. Nee, het gaat fantastisch. Wij zijn blij.’