ERIK DE ZWART over met kinderen rommelende MARCO BORSATO: ‘Ik kan het me niet voorstellen en ik geloof het eigenlijk niet’

0

Erik de Zwart wil en kan niet geloven dat Marco Borsato met minderjarige kinderen heeft  ‘gerommeld’. En ook Jeroen Rietbergen, de ex van Linda de Mol die foto’s van, zijn geslachtsdeel aan vrouwen stuurde, neemt De Zwart deels in bescherming. “Er gebeurt kennelijk toch iets waardoor een Jeroen Rietbergen denkt dat hij zoiets kan doen.” Volgens de raiomaker hoort grensoverschrijdend gedrag ook een beetje bij het tv-wereldje.

Dat nu  Jeroen Rietbergen, Ali B en Marco Borsato onder vuur liggen vanwege grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het inmiddels van de buis gehaalde The Voice is volgens radiomaker Erik de Zwart toeval. Grensoverschrijdend gedrag hoort er in het tv-wereldje een beetje bij volgens De Zwart.  Erik de Zwart zegt in weekblad Story ook dat hij twijfelt of al die verhalen over zanger Marco Bosato wel waar zijn.


“En over Marco gesproken, ik twijfel er enorm aan of het allemaal waar is wat er wordt gezegd. Ik kan het me niet voorstellen en ik geloof het eigenlijk niet. Überhaupt vind ik het in deze situatie vreemd dat mensen al worden veroordeeld terwijl ze nog niet eens officieel zijn aangeklaagd, laat staan door de rechter zijn veroordeeld. ”

Dan: “Het kan van twee kanten komen hè?’ zegt hij. ‘Dat hoort er nu eenmaal een beetje bij, in het wereldje. Ik ben ook weleens lastiggevallen door mannen. Dan moet je duidelijk maken dat je er geen interesse in hebt. Voordat ik op mijn 35e een vaste relatie kreeg, liep ik ook als knaapje in Hilversum rond en heb ik me ook weleens een beetje misdragen. Laat ik het zo zeggen: er heeft me weleens een dame op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt dat ze absoluut niet gediend was van mijn avances.


Over  Jeroen Rietbergen (50), die foto’s van zijn geslachtsdeel aan vrouwen stuurde zegt De Zwart: “Dat is een beetje zielig. Maar het is ook een kwestie van hoe je er zelf mee omgaat als je zoiets krijgt opgestuurd. Ik zeg niet dat het van twee kanten komt, maar er gebeurt kennelijk toch iets waardoor een Jeroen Rietbergen denkt dat hij zoiets kan doen. Dan kun je ook terugsturen: Hé idioot, zout op.”