Erica Meiland over liefdesrelatie met privédetective Sander: ‘Als je kleuter of basisschoolleerling bent noem je dat misschien een relatie’

0

Privédetective Sander van Betten, die afgelopen voorjaar beweerde een relatie te hebben met Erica Meiland, mag vrezen dat hij in de komende biografie van Erica met de grond gelijk gemaakt wordt. Volgens Erica is er nooit, maar dan ook nooit sprake geweest van een liefdesrelatie. “Als je een paar keer met elkaar hebt gewandeld en koffie hebt gedronken, noem je dat als kleuter of basisschoolleerling misschien een relatie. Maar niet als je tegen de zestig loopt en er verder niets gebeurd is…”

Erica Meiland zal in haar aankomende biografie een boekje opendoen over privédetective Sander van Betten kondigt Jan Dijkgraaf, de schrijver van het boek, aan. Volgens Dijkgraaf zal Erica haar lezers voor eens en voor altijd duidelijk maken dat er nooit van een liefdesrelatie sprake is geweest. Zelfs niet van het beging daarvan.


Dijkgraaf laat nu al weten dat de twee elkaar helemaal niet meer zien of spreken nadat de privédetective zich in de media presenteerde als de nieuwe man in het leven van Erica. Volgens de biograaf van Erica Meiland was hij dat ‘nog geen seconde.’

“Hij dacht dat hij een relatie had met Erica”, zo vertelt Jan Dijkgraaf, aan weekblad Story. Dijkgraaf zegt dat er nooit sprake geweest van een relatie tussen Erica en Sander. “Als je een paar keer met elkaar hebt gewandeld en koffie hebt gedronken, noem je dat als kleuter of basisschoolleerling misschien een relatie. Maar niet als je tegen de zestig loopt en er verder niets gebeurd is…”


Erica zelf vertelde afgelopen mei ook al dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie, maar dat aan het daten ook een einde was gekomen. “Zoals ik steeds heb aangegeven waren Sander van Betten en ik elkaar aan het leren kennen. D.w.z. informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak. Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar.”

Van Betten suggereerde afgelopen maart dat hij en Erica een stel waren. In het AD antwoordde hij op de vraag hoe het tussen hem en Erica ging met: Best lekker, maar verder laat ik me daar niet over uit. Dat is part of the deal, dat hebben we zo afgesproken. Zolang de tv-serie over de Meilandjes loopt, zeg ik niets over onze relatie. Kijk die serie maar, dan kom je er vanzelf achter hoe het gaat met ons.”

De biografie van Erica verschijnt 29 oktober