Erica: ‘De BV Meiland is een miljoenenbedrijf’

0

‘De BV Meiland is een miljoenenbedrijf’, dat zegt Erica Meiland. “Niet heel veel miljoenen hoor, maar wel boven de één miljoen.” Overigens zijn alleen Erica en haar Martien bestuurders van de bv. dochters Maxime en Montana sturen een factuur voor hun werk.

Voor de Youtube-serie 7DTV deed Erica Meiland haar verhaal en bood ze ook een inkijkje in het zakelijk succes van de familie. het met Chateau Meiland verdiende geld komt binnen in een bv. Die BV is inmiddels een miljoenenbedrijf. Niet heel veel miljoenen hoor”, vertelt ze. “Maar wel boven de één miljoen.”


De bv staat op naam van Erica en Martien. Dochters Maxime en Montana krijgen van hun ouders een vergoeding voor het verschijnen in de serie”. Maxime en Montana sturen een factuur voor hun tv-optredens. Bij Martien en mij is alles 50/50, alleen de kinderen sturen een eigen factuur”, aldus Erica.

Erica verwacht niet dat het succes en de huidige geldstroom oneindig is. “Het zal op een dag wel klaar zijn. Als het zo ver is, dan heeft dat ook weer voordelen”, zegt ze. “We zijn geen mensen die veel geld uitgeven. Het geld dat we verdienen stoppen we in ons huis. Dat is altijd het verstandigst.”


Erica hint ook op een aantal nieuwe, zakelijke, ‘projectjes’. Een webshop, een eigen programma’s maken vanuit de BV en een kinder-kledinglijn voor dochter Maxime zouden mogelijkheden zijn.