EN DAT IS VIER! BARBIE weer zwanger (en grote liefde heet dit keer Robbie Scoep)

0

En dat is vier: Barbie is wéér zwanger. En opnieuw voelt zich in de zevende hemel. De liefde van haar leven heet dit keer ‘Robbie Scoep’. Babie: Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan. Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is.”

De realityster, bekend van Oh Oh Cherso, heeft een opmerkelijk liefdesleven. Van Michael van der Plas, waarmee ze haar realityshows kreeg ze twee kinderen voor ze scheidde. Dochter Angelina en zoontje Milano wonen eveneens niet meer bij haar. Daarna had ze een relatie met grote liefde Gerrit Meerts, maar hij vertrok toen bleek dat ‘hun baby’ niet door hem verwekt was. “Mijn DNA kwam niet eens in de buurt”, aldus Gerrit. na Gerrits vertrek uit haar leven werd baby Djemino na overleg met Jeugdzorg bij haar tante onder gebracht. Inmiddels heet Barbies derde kind Angelo.


Gelmore, haar nieuwe grote liefde na Gerrit overleed plotseling aan een hartstilstand. Drie weken na zijn dood vond ze de liefde terug bij Dave. Maar ook dat liep fout. Vervolgens verscheen Robbie in haar leven. Die kwam aan Bierbies zijde afgelopen oktober in het nieuws toen hij een Haagse verkeersregelaar klappen en trappen gaf nadat Robbie op de Haagse Troelstrakade door rood licht reed en de verkeersregelaar Robbie daarop aansprak. Robbie stapte uit zijn auto en ging achter de man aan. Niet veel deed ook Barbie een duit in het zakje zoals te zien en te horen is in een filmpje dat werd gemaakt vanuit de auto die achter die van Barbie en Robbie stond.

Op de de beelden, gemaakt vanuit de auto die achter de wagen van Barbie en haar nieuwe liefde Rob staat, is te zien dat er op de Haagse Troelstrakade een opstopping is die een verkeersregelaar tracht te ontwarren. Dat gaat blijkbaar, volgens Robbie niet snel genoeg. Hij stapt uit en gaat verhaal halen bij de verkeersregelaar. Barbie stapt vervolgens ook uit en sprint achter haar liefje aan.


Wie goed luistert hoort de verkeersregelaar tegen Barbie en haar vriend zeggen dat ze door rood zijn gereden waarop het duo begint te schelden tegen de man en die probeert aan te vallen. Robbie duwt hem en trapt hem in zijn zij. Door de tussenkomt van omstanders loop de boel net niet compleet uit de hand. .

Barbie en Robbie zijn zeker sinds afgelopen augustus samen. Toen plaatste Barbie de eerste foto’s van hen samen op haar Instagram-account. Barbie’s vriend zou volgens kennissen een crimineel verleden hebben. “Met mijn liefde op boevenpad”, schrijft Samantha de Jong, in augustus bij het plaatje van haar en haar nieuwe liefde. Dat robbie een crimineel verleden heeft lijkt overigens aannemelijk, want op een van Instagram-post van ‘Robbie’ is te zien dat hij aan het ‘chillen is op de luchtplaats’ van een gevangenis.