Emotionele burn-out maakt dat André Hazes nu eerste concerten annuleert

0

Beeld: SBS

Slecht nieuws voor de fans van André Hazes. De eerste concerten zijn door de zanger, die een burn out heeft, gecanceld. André zou zaterdag 30 en zondag 31 oktober een optreden verzorgen in de Oktoberhallen Wieze in België. Deze concerten zijn vandaag geannuleerd.


De organisatie kreeg maandagochtend vanuit het management van André Hazes te horen dat zijn optredens helaas niet door kunnen gaan. De concertenreeks Holland zingt Hazes gaat volgende maand door, maar het is zeer onzeker of zanger André Hazes op het podium staat.

De concerten staan gepland voor 5 en 6 november in de Ziggo Dome, maar volgens muziekproducent Albert Verlinde is het vrijwel zeker dat de zanger er niet bij kan zijn, zo vertelde hij in Shownieuws.


De zanger maakte 17 september bekend te kampen met een emotionele burn-out te wijten zijn aan ontwikkelingen in zijn privéleven en het gebrek aan optredens. Sinds dit statement heeft de zanger niets meer op zijn sociale media geplaatst.

“André is gewend een turbulent leven te leiden”, liet zijn manager Sjoerd Bodewes destijds weten. “Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”