‘Emotioneel en mentaal gebroken’ GORDON: ‘Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt’

0

Een ‘emotioneel en mentaal gebroken’ Gordon is onderweg van Dubai naar Nederland na de veelbesproken breuk met de 24 jaar jongere, Australiër, Gavin Rozario. ‘Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt.’

Gordon en hadden zelfs trouwplannen, maar na een trip naar Australië gaat het helemaal mis. ‘Alleen maar tranen’, met die tekst maakte de 54-jarige entertainer afgelopen week de breuk wereldkundig. De zoveelste  in het leven van Gordon.


Op Instagram schrijft Gordon zondagmorgen. “Na alle euforie vande afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet. Onderweg naar mn familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien. Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt. Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel. Waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescberming of juist bescherming van de ander.”

Dan: “Wil ik het nog weten? Feit is dat ik verder moet. Ik ga geen tv optredens doen om mijn prive leven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me. Ik ben voorlopig even in NL om op kracbten te komen ik boop dat iedereen mij die rust gunt om weer op verhaal te komen. Liefde overwint alle vooral die voor jezelfX carpe Diem.”


Wat er precies tussen de twee is voorgevallen, maakt Gordon niet duidelijk.