Pagina titel ...

Emma Verlinden, de rebelse tv-dochter van Tom Waes in ‘Undercover’: ‘‘Hij zei: Hallo, ik ben Tom en ik speel je papa. Zo bescheiden! Alsof ik niet wist wie hij was”

0

“Tom is zo los en toegankelijk, ik heb niet veel moeite moeten doen om mij in te beelden dat hij mijn vader was”, zegt Emma Verlinden (20). De piepjonge actrice wijst dan ook maar in één richting om uit te leggen hoe het komt dat ze Polly met zoveel verve weet neer te zetten in ‘Undercover’: die van Tom Waes (51).

Lees nu: Emma Verlinden, de rebelse tv-dochter van Tom Waes in ‘Undercover’: ‘‘Hij zei: Hallo, ik ben Tom en ik speel je papa. Zo bescheiden! Alsof ik niet wist wie hij was”

-

Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();