Emile Ratelband steunt Robert Jensen en diens: ‘Wat is er fout aan nazi-appjes?’

0

Emile Ratelband en Robert Jensen zijn het roerend met elkaar eens en vragen zich af wat er zo fout is aan de nazi-appjes die het Forum voor Democratie en ex-voorman Thierry Baudet zo zwaar in de problemen hebben gebracht.

Emile Ratelband meent dat het door Het Parool naar buiten gebrachte verhaal dat er binnen de jongerenafdeling van Forum voor Democratie in appjes antisemitische, homofobe en nazistische uitingen zijn gedaan erg wordt opgeblazen. En daarmee schaart Ratelband zich achter robert jensen die dezelfde mening is toegedaan. Emile tweet aan Robert Jensen “En wederom heb je gelijk! Wat is er fout aan enkele appjes van jongeren over Derde Rijk en homo’s? Elke jongeling zet zich af tegen mening van de gevestigde orde!”


Ratelband verwijst ook naar uitspraken die Robert Jensen doet in de nieuwste aflevering van zijn personalityshow op internet. “Er is een appgroep met wat jongeren van het FvD en daar komt dan wat narigheid in. Who cares?!”, zegt Jensen onder meer, die vindt dat de media er op zijn om Forum-leider Thierry te slopen. “Het mediavirus wordt ingezet om hem kapot te maken. Jens-baba had je vanaf dag één kunnen vertellen wat altijd het handboek is van wat ze gaan proberen. Weet je wat ze áltijd gaan doen? Ze zetten je neer in, daar komt-ie, de antisemitische hoek, ze zetten je neer als racist, als nazi, ze halen de Tweede Wereldoorlog erbij. Dit is het handboek!”

“Ze hebben geen bewijs ervoor en het valt altijd allemaal wel mee. Je kan altíjd wel op een appgroep van wat jongere gasten iets vinden wat niet allemaal klopt en dat soort dingen, maar daar moet je dan schijt aan hebben. “Het gaat de media helemaal niet om het antisemitisme, ze willen je slopen omdat je een gevaar bent voor het establishment. Je moet dan je rug rechthouden”, aldus de talkshowhost.


Ratelband hoopt dat Thierry Baudet zijn rug recht houdt. “Je weet dat deze stap nodig was om uiteindelijk de meerderheid te krijgen. R. Scholte zei gisteren nog; Emile blijf jezelf!! Ik geef het door; Thierry blijf bij jezelf.”