BINNENKIJKEN – Sterfhuis vriendin Emile Ratelband in Brasschaat weer in prijs verlaagd!

0
Het sterfhuis van Gitta de Wit, de vriendin van Emile Ratelband die vorig jaar april plotseling overleed, in Brasschaat staat nu te koop €660.000. Het is al de tweede keer dat het pand in prijs verlaagd is.

Emile Ratelband (66) en de 21 jaar jongere Gitta de Wit hadden grootse plannen! Het paar dat in juni 2014 elkaar ontmoette en sindsdien onafscheidelijk waren wilden Nederland de rug toekeren en samen een nieuwe toekomst in Amerika opbouwen.


Plannen waar vorig jaar april plotsklaps een einde aan kwam toen Gitta (45) dood in haar bed in de master bedroom op de eerste verdieping van haar villa in het Belgisch miljonairsdorp Brasschaat werd gevonden. Gitta had haar villa, die zij in 2009 nog compleet renoveerde, al in de verkoop gezet met het oog op het vertrek met Emile naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

De villa met rieten dak staat op een stuk grond van 1.571 m² en ligt dichtbij het centrum van miljonairsdorp Brasschaat. Centraal in de living in U-vorm met deuren naar terras is de open haard welke van twee zijden zichtbaar is. Op de vloer ligt parket. De leefkeuken is in een L-vorm en is voorzien van alle toestellen, en heeft een directe toegang tot de tuin en het terras.


Op de eerste verdieping van de in 1959 gebouwde villa zijn twee ruime kinderslaapkamers, een fraaie kinderbadkamer en de hoofdslaapkamer met dressing/inloopkast en een eigen luxe badkamer. In de kelder is er dan nog een wijnkelder.

De tuin is Zuid georiënteerd, wat betekent veel zon, en biedt volledige privacy. Gitta vroeg 699.000 euro voor het pand dat nu naar haar twee kinderen gaat die zij uit een eerder huwelijk had. Die kinderen lieten het huis in de verkoop staan, maar hebben het inmiddels al twee keer in prijs verlaagd. Eerst naar €679.000 en nu naar €660.000!