Dit zijn de 10 mooiste en leukste selfies van Instagram-fenomeen prinses Eloise van Oranje (+107.000 volgers!)

0
Gravin Eloise van Oranje (18) is een heus Instagram-fenomeen. Inmiddels heeft zij meer dan 107.000 volgers die smullen van ieder plaatje dat zij op Instagram plaatst. Dit zijn de tien mooiste en leukste!

Afgelopen week, tegenover het NOS Jeugdjournaal, ging het oudste kleinkind van prinses Beatrix en de nicht van koning Willem-Alexander in op onder meer haar aanwezigheid op sociale media. “Ik denk dat mensen het best leuk vinden om te zien dat ik ook gewoon een normaal meisje ben”, zegt ze.


De gravin schuwt op haar sociale media critici de les te lezen. Bijvoorbeeld toen ze negatieve reacties kreeg onder een foto die ze had geplaatst na het behalen van haar middelbareschooldiploma. Mensen suggereerden dat ze dat als Oranje-telg waarschijnlijk cadeau had gekregen. “Toen heb ik ze gevraagd of ze een beetje kunnen opletten wat ze zeggen, want ze zeggen dit wel over een 17-jarig kind”, zegt ze. “Heel veel mensen zeggen dat je aan het negatieve geen aandacht moet geven. Maar ik dacht: ik ga het gewoon doen.”

Over haar leven als lid van de koninklijke familie? “Ik ben een normaal meisje, met toevallig een titel. Ik kan er niks anders van maken, eigenlijk. Het is niet zo dat ik me anders ga gedragen, omdat ik in een speciale familie zit. Ik wil een beetje positieve energie uitstralen, heb gewoon lol en wil laten zien dat je jezelf kunt zijn.”