Pagina titel ...

Eloise van Oranje onthult ‘gewone’ kersttradities van de Oranjes: ‘We hebben gewoon lekker gegourmet’

0

Eloise van Oranje (18), de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft ín een live op Instagram vertelt ze over de koninklijke kersttradities. En dat is geen 6-gangen diner, maar gewoon lekker gourmetten.

Bol.com deal van vandaag: Tot 50% korting op schoenen“Normaal gesproken vieren we kerst bij mijn oma. Dit jaar was het gewoon met het gezin”, vertelt ze. Ze vertelt ook k goed verwend te zijn door haar ouders. “Ik heb sloffen gekregen en schoenen. En oja, ook een heel leuk tasje.” Eloise gaf haar moeder een sportshirt en haar vader ‘oortjes’ voor als hij in een vergadering zit.

Wie denkt dat er een heel chique 6-gangen diner op het menu staat met kerst, heeft het goed mis. De Hollandse royals grillen liever stukjes vlees op de bakplaat. “We hebben gewoon lekker gegourmet.”

Lees verder onder advertentie

Verder verhaalt de gravin ook over haar eerste kus. “Niet heel romantisch was het.” Het is niet de eerste keer dat ze over haar liefdesleven praat. Afgelopen zomer verklapte ze op Instagram of ze wel eens een vriendje heeft gehad.

View this post on Instagram


A post shared by ELOISE ⚡️⚡️⚡️ (@eloisevanoranje)

Steun HollywoodHuizen: Koop via onze partnerlinks bij Bol.com en AmazonShare.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();