Met Boukje getrouwde ELLIE LUST lust er wel pap van’: ‘Er kan natuurlijk weleens iets gebeuren met iemand’

0

Ellie en haar vrouw Boukje (Beeld: Instagram)

Het privéleven van ex-politievrouw Ellie Lust lijkt een stuk spannender dan de tv-programma’s die zij maakt. Lust mag dan al sinds 2005 getrouwd zijn met haar Bouke een slippertje maken is haar, zo geeft ze ruiterlijk toen, niet vreemd…


In gesprek met Robbert Rodenburg vertelt Ellie Lust het ‘geheim’ achter haar 17 jaar gelukkig samenzijn met Bouke: af en toe een slippertje maken. Lust vertelt opnehartig dat het  gebeuren dat ze een slippertje maakt en zelfs verliefd wordt op een ander. ”Boukje is dan niet jaloers. Omdat ze sterk in haar schoenen staat, maar ook omdat ze het volste vertrouwen heeft dat wij samen zijn.”

Ellie staat er overigens wel nuchter in. “Ik heb niks met mensen die zeggen: Nou als-ie ooit vreemdgaat, dan staan zijn koffers bij de deur.” Anderzijds maakt Ellie het zelf ook niet te bont. “Je moet niet denken dat het elke week gebeurt”, merkt ze op. “Maar het kán gebeuren. En als het gebeurt, is het niet het einde van haar en mij.”


Anderhalf jaar geleden onthulde Jan Roos in zijn podcast Roddelpraat dat de voormalig politievrouw het bed had gedeeld met NPO Radio 1-presentatrice Lara Rense, die sinds afgelopen februari door het leven gaat als  non-binaire Lara Billie Rense. Volgens Jan Roos ging het er ook pittig toe in de slaapkamer die Lust en Rense deelden.

“Ik heb wel een scoopje over Ellie Lust”, begon Roos zijn verhaal om te vervolgen met: “Ik ken een bekende Nederlandse presentatrice die ook van de bef is, de stichting Scharen, en die heeft het een keer met onze Ellie gedaan en Ellie schijnt nogal ruig te zijn in de slaapkamer.” Wie het is? “Dat kan ik niet zeggen, maar het is iemand van Radio 1, van het Journaal. Lara Rense.”

Toen nog Lara Rensen (links) en Ellie Lust: wilde nacht… (Beeld NPO/RTL)

Roos vertelt in de podcast ook in geuren en kleuren wat hij allemaal gehoord heeft over het buitenechtelijk avontuurtje van Ellie Lust, die na haar carrière bij de Amsterdamse politie op tv aan de slag ging. “Ellie schijnt nogal pittig te zijn in de slaapkamer. Ze heeft natuurlijk een oud-politiecarrière gehad, liever gezegd: ze deed er de woordvoering, en Ellie is nogal van de knuppeltjes en de handboeien. Dat schijnt een stevige tante te zijn. Het is wel van: hoe leg ik die blauwe plekjes uit als ik thuiskom? Dat is toch leuk om te weten.”

Ellie en haar echtgenote Boukje leerden elkaar kennen tijdens een volleybalwedstrijd. Lust had op dat moment nog een relatie Jolanda. ‘Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest’, vertelde de blondine in een interview met Libelle. ‘We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik móest voor Boukje kiezen.’