Ellen, de vrouw van GERT VERHULST, over zijn misstap met Josje:  ‘Onze breuk, daar zijn we veel sterker uitgekomen’

0

Beeld: Instagram Gert Verhulst

Ellen, de vrouw van Gert Verhulst, zegt de misstap van haar man met Josje Huisman dat die hun relatie goed gedaan heeft.  ‘Onze breuk, daar zijn we veel sterker uitgekomen’


In 2012 had Gert Verhulst een korte relatie met K3-zangeres Josje Huisman, terwijl hij een relatie had met Ellen Callebout. “Onze breuk, daar zijn we veel sterker uitgekomen”, zegt Callebout nu.

In het Vlaamse weekblad Dag Allemaal spreken Gert en Ellen heel openlijk over de ontrouw van Gert, meer dan tien jaar geleden. Ellen Callebout zegt in het blad dat je moet leren vergeven in een relatie.


Ellen: “Als je niet kan vergeven, moet je niet terug in de relatie stappen, dan komt dat sowieso niet goed (…) met ouder worden word je milder. Toen ik jonger was, maakte ik me soms ook druk in dingen die het niet waard waren. Het gaat om relativeren.”

Gert vult aan: “ Hoe ouder je wordt, hoe meer je elkaar kan vergeven zelfs. Omdat je leert relativeren en meer levenservaring hebt.”

Op de vraag of elke tegenslag uiteindelijk iets goed bracht zegt Ellen: “Weet je wat ik dan zou zeggen? Onze breuk, als je dat een tegenslag mag noemen, daar zijn we veel beter uit gekomen dan ervoor. Het heeft ons als koppel sterker gemaakt.”