Ellemieke Vermolen over breuk met Sergio Herman: ‘Het einde van de liefde is niet het einde van het leven’

0

Ellemieke Vermolen heeft op Instagram op de relatiebreuk met haar man Sergio Herman geregeerd met “Het einde van de liefde is niet het einde van het leven. Het moet het begin zijn van leren dat liefde eindigt met een reden en vertrekt met een les”, luiden de woorden waarvan Vermolen een foto plaatst.

In de reacties op haar bericht kreeg ze steun van haar volgers.


Dinsdag werd bekend dat het stel na twaalf jaar huwelijk uit elkaar gaat. De twee traden in 2008 met elkaar in het huwelijksbootje en hebben twee zonen samen: Noah (11) en Zenna (9). Over de reden van de breuk is nog niets bekend. In het belang van zijn kinderen wil Sergio niet reageren op het nieuws.

Het betekent voor allebei het einde van hun tweede huwelijk. Het koppel was 13 jaar samen, waarvan 12 jaar getrouwd. Ze werden voorgesteld aan elkaar door de broers van Ellemieke. Sergio zou toen erg onder de indruk zijn geweest van de verschijning en uitstraling van het voormalige glamourmodel. Ellemieke was eerder getrouwd was met componist John Ewbank en een korte relatie met zanger Jan Smit. Sergio Herman heeft ook nog twee kinderen uit een vorige relatie.