ELLEMIEKE VERMOLEN geniet van nieuwe liefde na scheiding van topkok Sergio Herman: ‘Ik heb een stevig anker gevonden’

0

Ellemieke en Sergio (FOTO: MIJN POP-UPRESTAURANT 2016)

Ellemieke Vermolen (47) heeft na scheiding van topkok Sergio Herman in 2021 nieuwe liefde gevonden. Ze is geen vrijgezel meer. “Ik heb een stevig anker.”


Dat vertelde Ellemieke Vermolen dinsdagavond in de Vlaamse talkshow De tafel van Gert. Vermolen gaf toe dat het weer goed gaat in haar liefdesleven. “Ik heb een stevig anker”, zegt ze tegen de nieuwsgierige presentator Gert Verhulst. wie de nieuwe man in haar leven is wilde ze niet vertellen.

Jarenlang was Vermolen te zien aan de zijde van chef-kok Sergio Herman, maar na een huwelijk van dertien jaar besloot het koppel er begin 2021 een punt achter te zetten. Een reden voor die beslissing kwam er niet.


In een interview met Het Laatste Nieuws blikte ze daar eerder deze maand op terug. “Dat hoort nu eenmaal bij het leven, echtscheidingen zijn geen taboe meer. Vroeger was scheiden not done en bleef je bij elkaar ondanks de wrevel. Nu kun je elkaar in liefde loslaten en allebei weer een gelukkig leven leiden. Ik vind het juist mooi om te zeggen: we houden van elkaar maar laten elkaar los. Natuurlijk is dat een lang leerproces en hartstikke moeilijk, maar het is nog lastiger voor je kinderen dan voor jezelf.”

Vermolen en Herman kregen samen drie kinderen: zonen Noah, Zenna en Josha, die als voldragen baby vlak voor de geboorte overleed. Daar schreef Ellemieke het boek Kom weer in je kracht, na verlies over.