ELLEMIEK VERMOLEN op zoek naar meisje dat haar water en koekjes bracht na bijna doodervaring door neervallende boom

0

Ellemieke Vermolen (45) is op zoek naar het meisje dat haar water en koekjes bracht na haar bijna doodervaring toen haar Mini geraakt werd door een omgewaaide boom.

De schrik zit er nog altijd goed in nadat de auto van Ellemiek Vermolen vrijdagmiddag werd geraakt door een omgewaaide boom. De Shownieuws-deskundige ontsnapte daarbij aan de dood. In een filmpje (onder) is haar rijdende zwarte Mini te zien, die geraakt wordt door een grote omvallende boom. Het scheelde maar een paar centimeter of de boom was op de voorkant van de auto gevallen. 


Op Instagram Stories deelde Ellemieke Vermolen dat het haar auto is die in de video te zien is en zij op dat moment achter het stuur zat. ‘Lieve mensen, doe alsjeblieft voorzichtig’, schrijft ze bij een heftige foto van de schade. ‘Ik heb net een boom op mijn auto gehad. Zoveel geluk dat hij op mijn achterkant terechtkwam.’ Vermolen liet verder weten dat ze ongedeerd is, maar nog wel flink in shock. Ook is ze erg dankbaar voor alle mensen die haar na het ongeval hebben opgevangen.

‘De schrik zit er nog goed in’, deelde ze vandaag, zaterdag,  in een update via Instagram Stories. ‘Maar echt iedereen bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Hartverwarmend’. Ze wil hen dan ook dolgraag bedanken en doet daarom een oproep. ‘Ik ben nog op zoek naar de jongen die gelijk naar mij toe kwam en een meisje die zo lief was om water en koekjes te brengen. Als jullie dit lezen stuur mij dan even een DM’, schrijft ze.