Niks terug naar Nederland: Gordon blijft nog maar maandje vakantie vieren in Zuid-Afrika…

0

Gordon was, tegen het negatief reisadvies in, toch maar vanwege een zwaar jaar afgereisd naar zijn huis in Zuid-Afrika. Hij kwam vast te zitten in het land omdat er een vliegverbod werd ingesteld en . Toen het vliegverbod werd opgeheven besloot Gordon toch toch maar een maandje in zonnig Zuid-Afrika te blijven….

Toen Gordon (52) eerder in december het vliegtuig pakte naar Zuid-Afrika, waar hij een huis heeft, om tot eind januari weg te blijven hing hij dat niet aan de grote klok, want er gold een negatief reisadvies. Maar toen afgelopen weekend in Zuid-Afrika ook de nieuwe variant van het coronavirus werd ontdekt wilde de zanger weer snel zijn biezen pakken en terugkeren naar Nederland. Helaas: het kabinet kondigde een vliegverbod af en het KLM-toestel waarmee Gordon maandagavond naar Nederland zou terugkeren landde vanochtend leeg op Schiphol.


De zanger probeerde via een omweg Amsterdam te bereiken volgens zijn management. “Met KLM lukt het niet en nu probeert hij via een andere route weer naar huis te komen. Hij heeft een negatieve coronatest gedaan voor deze vlucht en gaat bij terugkomst alsnog in quarantaine waar hij afgelopen maanden al meerdere malen in heeft gezeten.”

Zou dat niet  lukken dan moest Gordon zeker tot een januari 2021 in Kaapstad blijven omdat tot die tijd het vliegverbod zeker nog zou gelden. En toen werd gisteren het vliegverbod opgeheven en kon Gordon dus ‘gewoon’  naar huis. Dus besloot de zanger maar in Zuid-Afrika te blijven…


Omdat naar alle waarschijnlijkheid de grenzen 1 januari weer open gaan, heeft Gordon toch besloten nu niet via allerlei omwegen naar Nederland te komen, maar in Kaapstad te blijven. Hierbij wordt alle voorzichtigheid in acht genomen tot alles weer veilig is”, maakt zijn manager bekend. “” Gordon zou eind januari terugkomen uit Zuid Afrika en vooralsnog blijft dat nu zo.”

In SBS Shownieuws was er maandagavond een discussie of het wel verstandig van Gordon was om met de huidige coronamaatregelen en het negatieve reisadvies naar het buitenland te vertrekken. Patty Brard verdedigde de zanger met dat hij ’een zwaar jaar’ had gehad. In september was de zanger slachtoffer van een gewelddadige overval in zijn eigen huis. Ook kampte hij met het coronavirus. Bart Ettekoven, hoofdredacteur van Weekend, gaf nog tegengas. “Maar dat is dus precies de reden waarom je niet op vakantie moet”, merkte hij op.

Patty: “Ja, dat snap ik, maar hij heeft wel echt een heel zwaar jaar gehad en ik snap dat als je daar een huis hebt en het staat lang leeg, dat je daar dan even naartoe moet. Het huis staat trouwens ook te koop. Daar zal een reden voor geweest zijn.”

Bart terecht: “De koning had ook een huis, hè? In Griekenland.”

Share.