EERSTE ECHTE LIEFDE? Van wie kreeg AMALIA gouden ketting met de letter A én ‘Love’ en ‘Ti Amo’?

0

Eerste liefde voor kroonprinses Amalia? Op de vorige week verspreidde portretfoto van de prins (16) draagt zij een gouden ketting met een hangertje. Wie op het hangertje inzoomt ziet de tekst: de hoofdletter A én de woorden Love, Ti Amo, Italiaans voor IK HOU VAN JE.  Van wie zou de kroonprInseS dit kleinood hebben gekregen?

Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat de kroonprinses verliefd is. In het tijdschrift LINDA. onthulde Dorine Hermans, royaltydeskundige, drie jaar geleden dat de toen 14-jarige Amalia een paar maanden verkering had gehad. Het zou gegaan zijn om een jongen die ook naar het Gymnasium Sorghvliet in Den Haag ging, net als Amalia.


Een december schreef Pieter Klein Beernink, die het koninklijk huis al jaren volgt voor de Telegraaf, dat er   liefde zou zijn geweest voor Amalia. Volgens hem ging het een liefde uit haar klas.

In Duitsland werd afgelopen maart geschreven dat onze kroonprinses haar eerste vriendje zou kunnen hebben. Brent, de jongen met wie Amalia in december 2019 de Tweede Kamer bezocht, zou volgens het Duitse 7 Tage haar eerste liefde zijn. De twee zijn in ieder geval al jarenlang bevriend. Zo brachten ze niet alleen samen een bezoekje aan het Binnenhof, maar schreven ook samen een kerstmusical.


“Ze zijn maatjes en hebben veel lol, maar ze zijn absoluut niet verliefd. Waar meisjes van die leeftijd vroeger vooral een hartsvriendin hadden, is het bij deze generatie goed mogelijk dat ze een hartsvriend hebben. Dat is Brent voor Amalia”, aldus een ingewijde.

 

Met wie dan, wil natuurlijk iedereen weten. Maar dat wordt geheim gehouden. Wel zou het gaan om iemand die ook naar het Gymnasium Sorghvliet in Den Haag gaat, net als Amalia. De liefde is inmiddels vervlogen, maar Amalia zou het nog altijd goed kunnen vinden met de jongen.