Eenzame kerst voor tv-styliste DYANNE BEEKMAN: zet na 16 jaar punt achter relatie met haar Frans

0

Fashionondernemer en (tv-)styliste Dyanne Beekman gaat met alleen haar zoon Christian (13) het nieuwe jaar in. Dyanne vertelt dat ze de belofte die zijn aan haar zoontje deed toen hij nog een kleuter was dat papa en mam nooit zouden gaan scheiden tot haar grote verdriet niet heeft kunnen waarmaken. Haar relatie van zestien jaar met Frans ten Berge is over.

Na zestien jaar is er een einde gekomen aan haar relatie met Frans ten Berge, met wie ze ook haar bedrijf runt. Tijdens de coronapandemie werden de eerste scheurtjes zichtbaar. Achteraf gezien het begin van het einde. “We begrepen elkaar niet meer,” vertelt Beekman in het nieuwe nummer van weekblad Privé dat nu in de winkel ligt.


Een verdrietige Dyanne zegt: “Ik weet nog goed dat onze zoon als kleuter zei: ’Maar jullie gaan nooit scheiden hè, mama en papa’. Dat beloofde ik mijn kleine jongen. Dat Frans en ik ooit uit elkaar zouden gaan was voor mij onbestaanbaar.” Het succes en hun geluk leek lang niet op te kunnen, maar toen was er van de ene op de andere dag Covid. De wereld viel stil. En dat gold ook al snel voor hun relatie.

Beekman in het weekblad: “We spraken elkaars taal niet meer. We begrepen elkaar niet meer. Hadden we tot dan aan één oogopslag genoeg plotseling was dat voorbij. We zaten in een serieuze dip. Dan kom je op een moment tot de conclusie dat het misschien maar beter is elkaar los te laten.”