Eenzame kerst: K3’s KAREN DAMEN gaat scheiden van haar Antony

0

(Beeld: CP/VTM)

Karen Damen (49) en Antony Van der Wee (44) gaan scheiden. Ze trouwen in 2016 na een verloving van tien jaar, maar zien hun relatie na zeventien jaar stranden. “Hun grootste zorg is momenteel om de beste ouders te zijn voor hun zoon Sky”, zegt de voormalig K3-zangeres.


“Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart, maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan. We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn. Dankjewel voor jullie steun en begrip”, schrijft Karen op Instagram.

“t Is Gebeurd”, schreef Karen 17 september 2016. Tien jaar na zijn aanzoek was het eindelijk gelukt. Na een intieme ceremonie op Ibiza waren Karen Damen en Antony Van der Wee eindelijk officieel man en vrouw. En Anthony zei: “Ik kan alleen maar trots zijn op haar. Vanaf dag één van onze relatie was duidelijk dat het zo zou zijn.” In 2010 kregen ze samen een zoon, Sky.


De afgelopen maanden gonsde dat het huwelijk voorbij zou zij. Dat wordt nu bevestigd. Karen en Antony nemen afscheid van elkaar.