EDGAR DAVIDS: twee geheime baby’s bij zijn 21-jaar jongere liefde Malou

0
Nadat zijn relaties met Halina Reijn en Olcay Gulsen op niets uitliepen, besloot ex-voetballer Edgar Davids  niets meer over zijn privéleven te delen met de rest van de wereld. en dat is tot deze week goed gelukt. Zo wist niemand dat Davids inmiddels twee baby’s heeft verwekt bij vriendin Marlou…
Edgar Davids als trotse vader achter de kinderwagen. Zijn nieuwe geliefde Malou schonk hem in de afgelopen jaren in het diepste geheim niet één, maar zelfs al twee kinderen, zo blijkt uit het verhaal in weekblad Weekend deze week.
De moeder van Davids kroost is het 21 jaar jongere model Malou van der Tas, die in het verleden bleek al net zo op haar privacy gesteld te zijn als Davids. ‘We hebben er bewust voor gekozen om het stil te houden, maar we zijn inderdaad gelukkig samen’, liet Malou destijds weten nadat hun relatie aan het licht was gekomen. Zwijgen deden Edgar en Malou ook over de twee baby’s die zij in korte tijd kregen.
Davids had al een inmiddels tienerzoon uit zijn eerdere relatie met zijn ex Sarah en daar zijn nu dus een jongen en een meisje bijgekomen, zo blijkt uit de foto’s die in Weekend staan.
Edgar Davids heeft recent zitting genomen in het adviescollege dat de komende tijd gesprekken organiseert over het Nederlands slavernijverleden en de doorwerking daarvan in de hedendaagse samenleving.
Share.