Echtgenote IGONE breekt met THIJS ROMER: ‘Mijn hart is verscheurd’

0

Igone de Jongh breekt definitief met Thijs Römer: ‘Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd.’ Römer werd in augustus veroordeeld voor grensoverschrijdend seksueel gedrag. Hij verleidde minderjarige meisjes online tot het plegen van ontuchtige handelingen bij zichzelf.

Igone de Jongh heeft zondag voor het eerst gereageerd op de veroordeling van Thijs Römer. De 43-jarige balletdanseres heeft zich sinds de aantijgingen aan het adres van Thijs Römer vooral op de vlakte gehouden, maar vandaag, zondag, schrijft zij op haar Instagram: ‘Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen. Mijn hart is verscheurd.’ De Jongh zegt alleen verder te gaan. ‘Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan.’


Thijs Römer werd in augustus veroordeeld voor grensoverschrijdend seksueel gedrag. Hij verleidde meisjes van 14, 15 en 16 jaar online tot het plegen van ontuchtige handelingen bij zichzelf. Römer werd veroordeeld tot drie maanden de cel, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Ook kreeg hij een taakstraf van 240 uur en moet hij zich laten behandelen. De acteur gaat in hoger beroep. De acteur zegt niet te willen goedpraten wat er is gebeurd en erkent fouten te hebben gemaakt. Maar hij herkent zich te weinig in het beeld dat uit het vonnis naar voren komt.

In 2016 kregen Römer en De Jongh een relatie met elkaar. Igone versierde Thijs door hem via Instagram een berichtje te sturen. Ze hebben allebei een kind uit een eerdere relatie: Igone is moeder van de 12-jarige Hugo, en Thijs kreeg met Katja Schuurman dochter Sammie, 13 jaar.