Echtgenote Catherine maakt schattige Vaderdag foto van prins William en zijn zonen

0

Ter ere van de verjaardag van prins William en omdat het Vaderdag is, heeft Kensington Palace zondag twee nieuwe foto’s van de jarige met zijn kinderen gepubliceerd. Minder leuk: er staat een schandaalboek over William op stapel.

Op de foto is te zien is hoe de hertog van Cambridge met zijn kroost op een schommel zit en lachend de camera inkijkt. De kleine prins Louis (2) zit op Williams knie terwijl prinses Charlotte (5) en prins George (6) respectievelijk naast en achter hun vader op het plankje staan. Op de tweede foto ligt William lachend op zijn buik in het gras met zijn kinderen op de rug. De foto’s zijn gemaakt door Catherine.


De schommel in de tuin van Anmer Hall waar William en de kinderen op zitten was een huwelijkscadeau van Williams vader, prins Charles. Op de ene kant van het schommelplankje zijn de namen van William & Catherine ingegraveerd. Op de andere kant staat hun trouwdatum, 29 april 2011.

Hoe schattig het plaatje ook is er is vandaag ook slechts nieuws voor prins William. IIn het najaar verschijnt het boek Battle of Brothers: William and Harry — the Friendship and the Feuds van schrijver Robert Lacey.Het boek gaat over de complexe verhouding tussen de broers William en Harry.


In het boek wordt volgens een persbericht stilgestaan bij de recente ontwikkelingen in de relatie tussen William en Harry. Volgens Lacey is er in de achterliggende anderhalf jaar veel veranderd. De eens zo hechte band tussen de twee is compleet verstoord.
In het boek wordt ingegaan op de jeugd van de broers, hun opvoeding en de scheiding van hun ouders. Ook komt de rol van hun vrouwen Catherine en Meghan, die op voet van oorlog zouden staan, uitgebreid aan de orde.

Lacey baseert zich, volgens de uitgever van het boek, op zeer goed ingevoerde bronnen en zal de ware reden  van het vertrek van Harry en Meghan van Engeland naar de Verenigde Staten onthullen. De schrijver noemt het ‘zowel boeiend als pijnlijk’ om te ontrafelen hoe het mis is gegaan tussen William en Harry.

Het boek van Lacey, die ook historische adviezen heeft gegeven aan de makers van de serie The Crown van Netflix, verschijnt in oktober.