BINNENKIJKEN in het HOLLYWOOD GLAMOUR appartement van DYNASTY’S JOAN COLLINS in Hollywood Hills

0
Joan Collins (82), bekend van haar rol als de bitchy Alexis Carrington uit de jaren ’80 tv-serie Dynasty, neemt afscheid nemen van haar Hollywood glamour appartement in Sierra Towers in Hollywood. De Britse diva kocht het huis in 2007 voor $ 2.700.000 en wil nu bij verkoop graag ruim twee miljoen dollar meer. EERST EVEN BINNENKIJKEN VOOR U EEN BOD DOET?

Het luxe appartement met twee slaap en drie badkamers ligt in Sierra Towers, een van West Hollywood’s meest begeerde woontorens. Celeb als Cher, Lindsay Lohan, Limp Bizkit frontman Fred Durst en ook Friends ster Matthew Perry waren of zijn bewoners. Het appartement van Joan, die zich tegenwoordig Dame Joan mag noemen omdat zij die hoge onderscheiding kreeg van Koningin Elizabeth, heeft als meerwaarde dat het een hoekappartement is en fantastisch uitzicht biedt op de stad.


Oorspronkelijk gebouwd in 1965, beschikt het bijna 200m2 grote appartement over twee slaapkamers, waarvan een met twee inloopkasten, want Joan heeft een paar honderd schoenen. De badkamer heeft een marmeren vloer. Het (gedeelde) zwembad op het dak is een extra trekker.

Collins en haar veel jongere vijfde echtgenoot, regisseur Percy Gibson, zijn na de verkoop niet dakloos. Ze hebben nog een appartement in Manhattan, een flat in Belgrave in Londen en een afgelegen villa in de bergen bij La Croix-Valmer niet ver van St. Tropez.