Pagina titel ...
zondag, april 5
BINNENKIJKEN in het HOLLYWOOD GLAMOUR appartement van DYNASTY’S JOAN COLLINS in Hollywood Hills

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Joan Collins (82), bekend van haar rol als de bitchy Alexis Carrington uit de jaren ’80 tv-serie Dynasty, neemt afscheid nemen van haar Hollywood glamour appartement in Sierra Towers in Hollywood. De Britse diva kocht het huis in 2007 voor $ 2.700.000 en wil nu bij verkoop graag ruim twee miljoen dollar meer. EERST EVEN BINNENKIJKEN VOOR U EEN BOD DOET?

Het luxe appartement met twee slaap en drie badkamers ligt in Sierra Towers, een van West Hollywood’s meest begeerde woontorens. Celeb als Cher, Lindsay Lohan, Limp Bizkit frontman Fred Durst en ook Friends ster Matthew Perry waren of zijn bewoners. Het appartement van Joan, die zich tegenwoordig Dame Joan mag noemen omdat zij die hoge onderscheiding kreeg van Koningin Elizabeth, heeft als meerwaarde dat het een hoekappartement is en fantastisch uitzicht biedt op de stad.

Oorspronkelijk gebouwd in 1965, beschikt het bijna 200m2 grote appartement over twee slaapkamers, waarvan een met twee inloopkasten, want Joan heeft een paar honderd schoenen. De badkamer heeft een marmeren vloer. Het (gedeelde) zwembad op het dak is een extra trekker.

Collins en haar veel jongere vijfde echtgenoot, regisseur Percy Gibson, zijn na de verkoop niet dakloos. Ze hebben nog een appartement in Manhattan, een flat in Belgrave in Londen en een afgelegen villa in de bergen bij La Croix-Valmer niet ver van St. Tropez.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0