DUS TOCH…. BZV-boer EVERT tegen MAUD: ‘Je bent heel lief en ik hou van je’

0

Met een ‘Je bent heel lief en ik hou van jou’ heeft boer Evert zondagavond in Boer Zoekt Vrouw na weken zijn ware gevoelens getoond voor Maud. De verbaasde Maud: ‘Jeetje. Dat is wel heel erg lief. Die had ik even helemaal niet aan zien komen’.

De Drentse boer Evert (58) heeft gisteren in Boer Zoekt Vrouw meer van zichzelf laten zien dan in alle voorgaande afleveringen samen. In het Kroatische Split, waar hij met Maud op citytrip is legt hij aan haar uit waarom hij zo gesloten is: hij is in het verleden gekwetst en durft zich nu niet zo goed open te stellen. Maud maakt Evert duidelijk dat ze hem daarentegen ‘heel erg leuk’ vindt. Nadat ze opstaan en Evert een kus aan Maud geeft gegeven, zegt hij: “Je bent heel lief en ik hou van jou”.


“Jeetje. Dat is wel heel erg lief. Die had ik even helemaal niet aan zien komen”, zegt Maud verbaasd. “Schatje”, vervolgt ze waarop een romantische kus volgt. Maud, die mocht zij bij Evert op zijn boerderij intrekken, haar hondenuitlaatdienst moet opgeven. Uiteindelijk zegt ze hier wel toe bereid, maar ze wil het eerst nog even rustig aan doen.

Op social media zijn kijkers enthousiast over het koppel: “Love story”, schrijft een twitteraar. “Beste KRO NCRV, mogen Maud en Evert alsjebliéft een eigen real-life serie krijgen naar afloop van Boer zoekt vrouw?” schrijft een ander.