Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN bij FRANS DUIJTS die voor €1.265.000 van zijn villa met zwembad, biljartkamer, bar en zelfs een kapsalon af wil

0
Het is niet de eerste keer dat Frans Duijts zijn woning voor €1.265.000 probeert te verkopen. De zanger probeert inmiddels al jaren om zijn huis in Tiel van de hand te doen. ‘We gaan het nog één keer proberen! Onze droom uit te laten komen.. En daarom gaat wederom onze woning de verkoop in’, laat hij weten op zijn Facebook-pagina.

(Lees verder na de advertentie)

Bijna drie jaar probeert Frans Duijts de villa in Tiel te verkopen. koop gestaan. Frans kocht de villa zes jaar geleden kocht voor € 954.000 en zette hem in juli 2016 te koop gezet voor €1.265.000, omdat hij verhuisde naar een nieuwgebouwde villa in Tiel. Maar helaas voor de zanger was er niemand die toehapte. Maar niemand die de door de volkszanger gevraagde €1.265.000 wilde betalen voor het huis met verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte, biljartkamer met bar en zelfs een eigen kapsalon. Dus besloot Frans de villa maar even uit de verkoop te halen. Even binnenkijken? Maar nu is het pand weer terug op de markt en staat het, tegen de oude vraagprijs van €1.265.000, dus opnieuw te koop.

De villa van de zanger van het levenslied is ruim van opzet (circa 900 m³) en beschikt naast het hoofdgebouw over een riant bijgebouw ( circa 1250 m³ ) met op de eerste verdieping een fantastische biljartkamer met een professionele bar en eigen keuken.

In het bijgebouw kan Frans zich nog meer ontspannen. Daar zijn een verwarmd zwembad met luxe douche, toilet, kleed- en zonnebankruimten en een fitnessruimte. ook opvallend: in het huis ook een compleet ingerichte kapsalon!

Op de begane grond een woonkamer van 70 m² met aparte werk- of muziekhoek en een schouw met (gas)haard.
Via de eetruimte bereik je de zeer luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

Op de eerste verdieping vijf slaapkamers, waarvan de slaapkamer van Duijts is een eigen badkamer met ligbad met whirlpool, toilet, ronde douche en een tweetal vaste wastafels heeft.

Frans Duijts doet overigens met zijn gezin mee aan het RTL-programma Groeten uit 19XX. De Tielse volkszanger gaat met vrouw en kinderen leven zoals in 1991 en brengt een weekeinde door in een woning waarin de tijd heeft stilgestaan. Zo zijn eten, de kleding, de muziek en het speelgoed uit het jaar waarin de hoofdgast twaalf jaar oud was, zodat ze samen beleven hoe het was om in die tijd te leven. Frans Duijts was in 1991 12 jaar.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0