Pagina titel ...
woensdag, september 23
Dubbele klap voor Helmut Lotti: vader en tante verloren in één week

0

Dubbel verdriet voor Helmut Lotti. De 50-jarige zanger droeg afgelopen vrijdag zijn vader Luc ten grave, van wie hij de zangtalent erfde. Een dag later overleed ook een van zijn tantes.

“Deze knappe jongeling is onze pa bij het begin van zijn zangcarrière.” Dat schreef Helmut Lotigiers, zoals Lotti echt heet, op Facebook bij een foto. “Wij – zijn zonen Helmut, Johan, Kurt en Anthony – hebben vandaag sereen met vrienden en familie afscheid van hem genomen. Hij overleed vorige week donderdag. We zullen je missen, papa. 73 jaar, het is veel te jong. Maar je had genoeg afgezien. We will love you forever.”

(Lees verder na de advertentie)

Lotti erfde zijn zangtalent van zijn vader, maar is de zangcarrière van Luc Lotigiers kwam nooit echt van de grond gekomen. “Ooit heb ik enkele eigen liedjes gemaakt, maar door een gebrek aan middelen zijn die nooit uitgebracht”, zei hij eind jaren negentig in Gazet van Antwerpen. “Door kenners werd gezegd dat mijn materiaal goed was voor Amerika, maar niet voor Vlaanderen. Ik vind mezelf geen miskend talent. Vroeger had ik een goed orkest en ik durf gerust zeggen dat ik live nog altijd goed uit de voeten kan.”

Het is onduidelijk waaraan Luc Lotigiers is overleden. Een dag na de uitvaart moest de familie Lotigiers een tweede verlies verwerken. Zaterdag overleed Cecile, een zus van Luc.

Lees verder na advertentie

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0