BINNENKIJKEN in het 200 miljoen kostende droomhuis in LA dat BECKHAMS van PETRA ECCLESTONE kopen

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
The Manor, in Holmby Hills in Los Angeles, het kasteelachtige optrekje van Petra Ecclestone, dochter van Formule1-baas Bernie, is het beoogde droomhuis van David en Victoria Beckham nu ze menen dat ze hun huidige’huisje’, 4000m2 aan woonoppervlak, ontgroeid zijn!

Het nieuwe stulpje moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Ze moet er een dansstudio voor 5-jarige Harper zijn, een hang-out voor tiener Brooklyn (17) waar hij zich met zijn vrienden kan vermaken en een heuse catwalk voor Victoria. Victoria en David willen ook meer ruimte om het huis, zodat zonen Brooklyn, Romeo en Cruz genoeg ruimte hebben om te voetballen.


“Victoria en David maken zich al best een tijdje zorgen om hun huidige huis, vooral over de omvang”, vertelt een bron aan de Britse krant The Sun. “De tuin is te klein om te voetballen, dus moeten de jongens naar vriendjes om een balletje te kunnen trappen. Ook de eigen oprit is relatief gezien kort. Het huis is nu geruime tijd te koop en Victoria en David zijn actief op zoek naar een grotere plek.”

Het $200 miljoen kostende, kasteelachtige, The Manor, lijkt allemaal te hebben wat de Beckhams willen. Het huis telt 123 kamers, waaronder 14 slaapkamers en 27 badkamers. Er is ook een bowlingbaan, een schoonheidssalon, drie kamers voor ontvangen geschenken, een kamer om bloemen te snijden, een porseleinkamer en een ‘Prins Charles-suite’ (die zou er namelijk ook gast zijn geweest). De woning heeft parkeergelegenheid voor ruim 100 auto’s en een balzaal met een capaciteit van maximaal 650 personen.


The Manor is nu nog eigendom van Petra Ecclestone, de dochter van miljardair en Formule 1-baas Bernie Ecclestone. Ze kocht het in 2011 voor 85 miljoen dollar het op dat moment duurste huis van de Verenigde Staten. Maar nu wil ze, voor 200 miljoen dollar, wel weer af van haar Frans chateau-achtig eigendom in Holmsby Hills, Los Angeles.

Het huis was toen Petra Ecclestone het kocht eigendom van Candy Spelling, echtgenote van wijlen televisieproducent Aaron Spelling, de bedenker van hitseries als Beverly Hills 90210′ en ‘Melrose Place’. Na aankoop liet Petra het ‘chateau’ naar eigen smaak voor 20 miljoen aanpassen.

Het huis in LA waar de Beckhams nu resideren werd gekocht in 2007 – zou zo’n 4000 vierkante meter woonoppervlak hebben, maar dat is voor het stel, met vier kinderen, aan de kleine kant.

Share.