Dronken en agressieve Barry heeft spijt van ruzie met Sonja Bakker en hoopt dat ze hem vergeeft

0

(Beeld: Facebook Sonja Bakker)

Barry van Suijdam heeft na een week verteld wat er precies is gebeurd tussen hem en Sonja Bakker. Hij zegt dat de hij met Sonja na een avondje uit ruzie kreeg nadat hij teveel gedronken had die avond. Ook betuigt hij spijt en hoopt dat Sonja hem vergeeft.


Sonja en Barry werden vrijdagavond opgewacht door de politie nadat het stel terugkwam van een feestje en fikse ruzie kregen. Wat is er gebeurd? “We hadden een hotel geboekt, met het idee daar te gaan slapen.” Voor de zekerheid hadden ze wel een chauffeur geregeld.

“Ik had veel gedronken”, tegen RTL Boulevard. “De drank is bij mij een beetje fout gevallen, dus ik stap in de auto en we raken als een oud echtpaar in een gekibbel. Heel veel ruzie. En ik werd best wel verbaal agressief.”


De chauffeur raakte volgens Barry bij de ruzie betrokken. “Hij trapte op de rem. Ik heb dingen gezegd waar die jongen behoorlijk van geschrokken is en die heeft de politie gebeld en terecht. Want als ik zo hoor wat ik misschien allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop…”

De hamvraag: zijn ze nog samen? “Ja, dat komt goed”, zegt Barry. “Ja, daar ben ik heel zeker over. Ik hou heel veel van haar en zij houdt heel veel van mij.”

Sonja Bakker wilde niet reageren, maar zou tegen intime wel hebben gezegd dat er veel moet gebeuren willen zij weer bij elkaar komen. Barry loopt inmiddels bij een psycholoog. Hij hoopt kerst met Sonja te vieren.

Een week voor de ruzie, bij de lancering van haar nieuwste boek Streetfood met Sonja , vertelde ze aan Shownieuws dat zij haar vriend ontzettend dankbaar is voor alle steun die ze van hem krijgt, sinds haar vader is overleden.