Drie weken na reanimatie: Breedlachende Christian Eriksen gaat na hartoperatie met jonge fan op de foto

0

Het is een foto waar iedereen blij mee zal zijn: een breedlachende Christian Eriksen gaat na zijn hartoperatie met jonge fan op foto. En dat is maar drie weken nadat op 12 juni zich het drama tijdens Finland-Denemarken voltrok en de wereld Christian Eriksen in elkaar zag zakken. De deense international moest op het veld gereanimeerd worden. Pas na een half uur werd toen duidelijk dat Christian Eriksen bij bewustzijn en buiten levensgevaar was.

Zaterdagmiddag, meer dan 20 dagen na het incident, duikt voor het eerst een foto op van Christian Eriksen met een jonge fan Bjorn. “Toen ik om een foto vroeg, twijfelde Eriksen geen moment”, vertelde de jonge Bjorn Bindzus aan het Deense BT Sports. “Het was leuk om hem te zien, en hij zag er gezond en wel uit.”


De foto ging al snel viraal aangezien dit de eerste keer sinds zijn operatie is dat Eriksen met een fan op de foto gaat. Het lijkt alvast beter en beter te gaan met de Deense spelmaker. Het is voorlopig onduidelijk of Eriksen nog zal kunnen voetballen in de toekomst, er werd alvast wel een inwendige defibrilator ingeplant.